ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχαλολιάκος: Ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο δεν υπογράφεις τις προτάσεις των Θεσμών

Μιχαλολιάκος: Ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο δεν υπογράφεις τις προτάσεις των Θεσμών

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση με αντικείμενο την εν εξελίξει διαπραγμάτευση, ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος επεσήμανε, αναφερόμενος στις προτάσεις των Θεσμών, πως «ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο δεν υπογράφεις κάτι τέτοιο».

Ο κ. Μιχαλολιάκος επισήμανε ότι οι συμφωνίες που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτή που ετοιμάζεται να υπογράψει η παρούσα κυβέρνηση είναι παράνομες και αντισυνταγματικές, διότι διέπονται από το αγγλικό Δίκαιο και εκχωρούν εθνική κυριαρχία.

Αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο γραμματέας της ΧΑ είπε ότι οι κραυγές της Νέας Δημοκρατίας περί των πρόωρων εκλογών δεν εξυπηρετούσαν κανέναν άλλο παρά τους εσωκομματικούς σκοπούς του στενού περιβάλλοντος Σαμαρά.

Επανερχόμενος στο ζήτημα της νέας συμφωνίας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τήρησε ούτε μία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και επί της ουσίας ακόμα και σήμερα αποκρύπτει το περιεχόμενο της συμφωνίας. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Τσίπρας δεν μας λέει τι προτείνει και το αν η νέα συνθήκη που θέλει να υπογράψει θα διέπεται από το αγγλικό Δίκαιο».

Κλείνοντας την παρέμβασή του, ο κ. Μιχαλολιάκος πρότεινε: «Όχι άλλο μνημόνιο και επιστροφή στην εθνική παραγωγή και στον εθνικό προστατευτισμό».

Σχετικές ειδήσεις