ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α.Αθανασιάδης: «Θα καταψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο»

Α.Αθανασιάδης: «Θα καταψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο»
Την πρόθεσή του να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα έκανε γνωστή μιλώντας στο newsbomb.gr ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης...

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα έκανε γνωστή μιλώντας στο newsbomb.gr ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης.

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος τόνισε ότι, θα εγκρίνει το Μεσοπρόθεσμο μόνο στην περίπτωση απόσυρσης της πρόβλεψης για την πώληση της ΔΕΗ.

«Διαφωνώ με την πώληση του Ηλεκτρισμού, διαφωνώ με την πώληση των νερών, διαφωνώ με την πώληση κερδοφόρων ΔΕΚΟ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασιάδης.

Εξάλλου χαρακτήρισε εγκληματική την πώληση του 17% των μετοχών της ΔΕΗ, υποστηρίζοντας πως δεν έχει γίνει γνωστό εάν στα υπό ιδιωτικοποίηση στοιχεία της Επιχείρησης, περιλαμβάνονται οι υδάτινοι πόροι, τα φράγματα και οι λιγνίτες.

Ο κ. Αθανασιάδης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα, καθώς, όπως είπε, θα δώσει τη «δική του μάχη» στη Βουλή κατά την εξειδίκευση των μέτρων.

Ωστόσο τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών τις οποίες, όπως εκτίμησε, δεν αντέχει η χώρα. «Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ανάπτυξη, όχι από εκλογές», είπε χαρακτηριστικά.

Ο «πράσινος» βουλευτής κρίνοντας τις κινητοποιήσεις των «Αγανακτισμένων», υπογραμμίζοντας πως οι πολίτες μπορεί να έγιναν δυσαρεστημένοι και επιθετικοί, ωστόσο, θα πρέπει να πουν τι ζητούν.

«Δεν είναι λύση να μουτζώνουν μόνο τη Βουλή και να απαξιώνουν το κοινοβουλευτικό σύστημα, πρέπει να μας πουν τι θέλουν», είπε ο κ. Αθανασιάδης.