ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Times επικαλούνται σατιρικό δημοσίευμα κατά του Τσίπρα

Οι Times επικαλούνται σατιρικό δημοσίευμα κατά του Τσίπρα

Δημοσίευμα της γνωστής σατιρικής γαλλικής εφημερίδας Le Canard Enchaîné χρησιμοποιούν οι Times σε μια ακόμα επίθεση κατά της Ελλάδας και της ελληνικής κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει το άρθρο των Times, που επικαλείται ως πηγή του... έγκυρου ρεπορτάζ του δημοσίευμα σατιρικής εφημερίδας, αν ο Αλέξης Τσίπρας υποχωρήσει στις διαπραγματεύσεις τότε δεν θα χάσει μόνο τη μάχη με τους δανειστές, αλλά και τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει αποκαλύψει ότι η σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του τον έχει απειλήσει πως θα τον αφήσει αν κάνει συμφωνία με τους δανειστές που θα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο χρεοκοπίας» γράφει η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη «δηλώσεις» του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ στη σατιρική εφημερίδα.

«Μου είπε (σ.σ.: ο Τσίπρας) ότι αν υποχωρήσει σε πολλές από τις απαιτήσεις της τρόικας, ρισκάρει όχι μόνο να "χάσει" το κόμμα του, αλλά και τη σύντροφό του, που είναι σφόδρα πολέμια των δανειστών και πολύ πιο αριστερή από αυτόν», φέρεται να «εκμηστηρεύτηκε» στη σατιρική εφημερίδα ο Γάλλος πρόεδρος, κάτι το οποίο ασφαλώς δεν επιβεβαιώνεται από καμία επίσημη πηγή ή τον υπόλοιπο γαλλικό Τύπο.

Σχετικές ειδήσεις