ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Γερμανοί... ξανάρχονται, ο Τσίπρας αντιστέκεται!

Οι Γερμανοί... ξανάρχονται, ο Τσίπρας αντιστέκεται!

Ενα σχέδιο που μόνο... οργή μπορεί να προκαλέσει στο σύνολο του ελληνικού λαού, φαίνεται ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλήρη εξέλιξη, μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα σε δημοψήφισμα, για την αποδοχή η μη του σχεδίου συμφωνίας των δανειστών, όπως αυτό κατατέθηκε στο τελευταίο Eurogroup.

ΓΙΑ... ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ... ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΙΣΤΟΡΙΚΗ, ΠΛΕΟΝ, Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Πληροφορίες του Newsbomb.gr από τη Γερμανία αναφέρουν ότι η Άνγκελα Μέρκελ είναι έτοιμη να... σηκώσει το γάντι και να βγει μπροστά, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για να αποφευχθεί το δημοψήφισμα ή αυτό να μετατραπεί σε δημοψήφισμα υπέρ ή κατά μιας νέας ελληνικής πρότασης που είναι πιθανό να κατατεθεί από την πλευρά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Τι ακριβώς λένε στη Γερμανία; Πώς με εντολή της Μέρκελ θα αποσυρθεί στο σημερινό Eurogroup το σχέδιο των δανειστών, για να μην έχει αντικείμενο διεξαγωγής το δημοψήφισμα και θα ζητηθεί από την Ελλάδα να αποστείλει τη δική της βελτιωμένη πρόταση. Αν κάτι τέτοιο γίνει αποδεκτό από τον Αλέξη Τσίπρα, αντιλαμβάνεται εύκολα οποιοσδήποτε έχει μυαλό, ότι από την πλευρά των Γερμανών θα έχει υλοποιηθεί το απόλυτο... κόλπο, ώστε ο ελληνικός λαός να δεχτεί τελικά ένα μνημόνιο με... περιτύλιγμα επικοινωνιακής νίκης από την πλευρά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Θεωρείται, βέβαια, εξαιρετικά απίθανο, αυτό το βρώμικο σχέδιο των Γερμανών και των τοκογλύφων του ΔΝΤ να τύχει της αποδοχής της ελληνικής κυβέρνησης, αφού μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν μπορεί και δεν πρέπει να κάνει πίσω.

Ο ελληνικός λαός θα κληθεί να αποφανθεί αν αποδέχεται ή όχι την υποταγή του στα μνημόνια και δεν πρόκειται να δώσει... άφεση αμαρτιών σε κανέναν, κυρίως σε εκείνους που ενδεχομένως να επιχειρήσουν, αυτές τις κρίσιμες στιγμές, να παίξουν βρώμικα παιχνίδια στην «πλάτη» του.

Η κυβέρνηση της Αριστεράς εξελέγη με συγκεκριμένες προεκλογικές εξαγγελίες και δεσμεύτηκε έναντι του ελληνικού λαού πως θα καταργήσει τα μνημόνια και θα προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης.

Οτιδήποτε άλλο που έρχεται σε αντίθεση με το πρόγραμμα για το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε εντολή διακυβέρνησης της χώρας, δεν πρόκειται να γίνει δεκτό. Και το γνωρίζει καλά ο Έλληνας πρωθυπουργός, όπως και το σύνολο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που στηρίζουν τη συγκυβέρνηση, γι' αυτό και είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σε αυτά τα βρώμικα σχέδια που ήδη επιχειρούν να επιβάλλουν η Μέρκελ και η Κριστίν Λαγκάρντ.

Η Ελλάδα οφείλει να προχωρήσει μπροστά και οι Έλληνες να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλο τον πλανήτη, ότι σε αυτό τον τόπο, ο κυρίαρχος ελληνικός λαός είναι ο μόνος που αποφασίζει για το μέλλον του. Και είναι αυτός που λέει ΟΧΙ στα μνημόνια, ΟΧΙ στην υποταγή στους δανειστές, ΟΧΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας, ΟΧΙ στους δοσίλογους πολιτικούς, ΟΧΙ στην υποτέλεια και την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας.

Το Newsbomb.gr παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις και θα παρεμβαίνει με αποκαλυπτικό τρόπο, ξεσκεπάζοντας κάθε προσπάθεια εξαπάτησης των Ελλήνων, ώστε να πουν τελικά «ναι» σε ένα σχέδιο συμφωνίας, που και μνημόνιο θα είναι και θα οδηγήσει τη χώρα μας στην απόλυτη εξάρτηση από τους δανειστές και την κυβέρνηση της Αριστεράς στην κατάρρευση, αν τελικά ενδώσει στις πιέσεις, ξεχνώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις και την ισχυρή λαϊκή εντολή που έλαβε το Γενάρη...

Πάρτε θέση τώρα στο διαδικτυακό δημοψήφισμα του Newsbomb.gr και καταθέστε την άποψή σας: «Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση πρέπει να υπογράψει οποιαδήποτε συμφωνία;»

Σχετικές ειδήσεις