ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όχι στην υποταγή: Καθορίζουμε τις πολιτικές εξελίξεις...

Όχι στην υποταγή: Καθορίζουμε τις πολιτικές εξελίξεις...

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και η περήφανη απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να στείλει έξω από την πατρίδα μας τους τοκογλύφους του ΔΝΤ, τη Μέρκελ και τα κερδοσκοπικά συμφέροντα που εκπροσωπούν, φέρουν την υπογραφή και τη σφραγίδα του Newsbomb.gr και των 4 εκατομμυρίων μοναδικών επισκεπτών του.

ΤΟ NEWSBOMB.GR ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΕΙ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

Το μοναδικό αδέσμευτο και πραγματικά ανεξάρτητο ενημερωτικό Site στην Ελλάδα, το οποίο από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του έχει ταχθεί υπέρ της προάσπισης των συμφερόντων του ελληνικού έθνους και των Ελλήνων πολιτών, καθόρισε τις εξελίξεις.

Το Newsbomb.gr ήταν το μοναδικό ελληνικό Μέσο που δεν δίστασε, το βράδυ της Πέμπτης, με πρωτοσέλιδο άρθρο - παρέμβαση στις εξελίξεις, να ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα να φύγει από τις Βρυξέλλες και να επιστρέψει στην Ελλάδα, κλείνοντας τα σύνορα στα «γεράκια» του ΔΝΤ που θέλουν να τον εξευτελίσουν και μαζί να ταπεινώσουν για μια ακόμη φορά τον περήφανο ελληνικό λαό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Το πρωί της Παρασκευής, το Newsbomb.gr με νέο πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του, έκανε λόγο για τα ολέθρια αποτελέσματα που θα είχε για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση η υπογραφή του μνημονίου υποταγής. «Αλέξη, υπογράφεις... πέφτεις» γράψαμε, αφού ήταν κάτι παραπάνω από φανερή η έντονη αντίδραση των Ελλήνων πολιτών, στις μέχρι και χθες το πρωί... διεργασίες στις οποίες είχε εγκλωβιστεί η κυβέρνηση, με το ΔΝΤ να επιβάλλει τα... πάντα και να αποδεικνύει πως στόχος τους μόνος είναι η δήλωση υποταγής και ο εξευτελισμός της πρώτης αριστερής κυβέρνησης στην Ελλάδα.

Και λίγο αργότερα, πρώτο το Newsbomb.gr... προέβλεψε τις εξελίξεις και έθεσε στους αναγνώστες του το ερώτημα που αργά το βράδυ τέθηκε από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, για την αποδοχή ή όχι της εξευτελιστικής πρότασης των δανειστών.

Το γκάλοπ του Newsbomb.gr μέσα σε ελάχιστα λεπτά έδειξε και το αποτέλεσμα της πρόθεσης... ψήφου του ελληνικού λαού και μέχρι αυτή τη στιγμή έχει κλειδώσει στο 96% υπέρ της ρήξης με τους δανειστές αν η συμφωνία είναι επαχθής, ενώ μόλις το 3% ζητά από την κυβέρνηση συμφωνία με οποιουσδήποτε όρους. Και το δείγμα μόνο μικρό δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού έχουν ήδη πάρει μέρος στην ψηφοφορία περισσότεροι από 13.500 αναγνώστες μας.

Ο καθορισμός, ωστόσο, των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα από το Newsbomb.gr δεν σταμάτησε εκεί, αφού νωρίς το απόγευμα αποκαλύψαμε με αποκλειστικό δημοσίευμα, την πρόταση που δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας για να απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό και να εξηγήσει τους λόγους απόρριψης των εκβιασμών του ΔΝΤ και της Μέρκελ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε όλα τα μεγάλα γεγονότα το Newsbomb.gr δεν αποτελεί ένα Μέσο Ενημέρωσης που έχει στόχο να... παραπληροφορήσει τον ελληνικό λαό, αλλά πορεύεται με γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολιτών και την προστασία της πατρίδας μας από εκείνους που παίζουν εδώ και χρόνια τα βρώμικα κερδοσκοπικά παιχνίδια τους.

Το πρώτο ενημερωτικό Site της Ελλάδας θα συνεχίσει να δίνει από την πρώτη γραμμή τη μάχη για έγκαιρη, έγκυρη, ανεξάρτητη και πάνω απ' όλα πατριωτική ενημέρωση, χωρίς... φροντιστήρια από το ΔΝΤ.

Τα 4 εκατομμύρια των μοναδικών επισκεπτών που κάθε μήνα μας οδηγούν στην κορυφή της επισκεψιμότητας είναι η δύναμή μας...

Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί και δεν πρέπει να το παραβλέπει κανένας...

Σχετικές ειδήσεις