ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαρίδης: Ο πρωθυπουργός ζήτησε τη στήριξη των πολιτικών αρχηγών

Σακελλαρίδης: Ο πρωθυπουργός ζήτησε τη στήριξη των πολιτικών αρχηγών

Η κυβέρνηση προχωρά στην άμεση λήψη όλων των απαραίτητων πρωτοβουλιών, για την επίτευξη συμφωνίας το συντομότερο δυνατό, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Στο πλαίσιο αυτό, συγκλήθηκε το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, μία ημέρα μετά το δημοψήφισμα, το οποίο «δεν θα μπορούσε να αγνοήσει το μαζικό, πλειοψηφικό και σαφές μήνυμα του ελληνικού λαού. Την εντολή, δηλαδή, για μια ουσιαστική και βιώσιμη ευρωπαϊκή λύση που θα επιμερίζει τα βάρη με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, θα ρυθμίζει το ζήτημα του χρέους, θα διασφαλίζει τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και φυσικά θα αποκαθιστά τη ρευστότητα των τραπεζών» τονίζει ο κ. Σακελλαρίδης.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε τη στήριξη των πολιτικών αρχηγών «για την υλοποίηση της απόφασης του ελληνικού λαού. Η ελληνική κυβέρνηση με αίσθημα ευθύνης και απόλυτη συνείδηση της κρισιμότητας των στιγμών προχωρά άμεσα στη λήψη όλων των απαραίτητων πολιτικών πρωτοβουλιών για την επίτευξη συμφωνίας το συντομότερο δυνατό» καταλήγει η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Σχετικές ειδήσεις