ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Στο Άργος η Φώφη Γεννηματά

Εκλογές 2015 - Στο Άργος η Φώφη Γεννηματά

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο Άργος σήμερα,Κυριακή (06/09/2015).

Η ομιλία είναι προγραμματισμένη για τις στις 7:30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Για απόπειρα δημιουργίας ενός κακέκτυπου δικομματισμού και μίας στείρας και άνευ ουσίας αντιπαράθεσης που δεν απαντά στην αγωνία του ελληνικού λαού για σταθερότητα, κατηγόρησε τους Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελο Μεϊμαράκη, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, από την Αλεξανδρούπολη, όπου πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου προεκλογική ομιλία στο Επιμελητήριο της πόλης.

«Απευθυνόμαστε στα αισθήματα και στη λογική, στα βιώματα και στη θέληση. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού απαιτεί απ’ τα πολιτικά κόμματα να συνεννοηθούν, να συνεργαστούν, για να μπορέσουμε επιτέλους ν’ αφήσουμε οριστικά πίσω τα μνημόνια. Διεκδικούμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη για να αναδειχθεί μία τρίτη δύναμη που θα υποχρεώσει τους δύο δήθεν μονομάχους να συνεργαστούν. Να μη δραπετεύσει κανείς» ανέφερε η κα Γεννηματά.


Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη σημαντικότερη αλλαγή που έχει συντελεσθεί στο ΠΑΣΟΚ και που είναι ικανή να πείσει τους πολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμά της για ψήφο εμπιστοσύνης στις επικείμενες εκλογές, η κα Γεννηματά τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ γύρισε σελίδα μετά από το συνέδριό του: «Έχει κάνει μία νέα αρχή. Έχουμε κάνει μία ανανέωση παντού, στα στελέχη, στα ψηφοδέλτια. Εμείς έχουμε ομάδα με γνώση και εμπειρία. Οι πολίτες μπορούν να μας εμπιστευθούν γιατί ξέρουν ότι μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλή πορεία της χώρας μέσα στο ευρώ. Ξέρουμε να διαπραγματευτούμε ξανά αυτό το σκληρό μνημόνιο, να πετύχουμε τη νέα αναδιάρθρωση του χρέους, που απαιτείται πλέον μετά από την επτάμηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες γνωρίζουν πια ποιοι τους έλεγαν, κούφιες υποσχέσεις. Ποιοι τους έλεγαν ψέματα και στα Ζάππεια και στη Θεσσαλονίκη. Το μνημόνιο αντιμνημόνιο ανήκει οριστικά στο παρελθόν . Η εθνική γραμμή ήταν πάντα μία για την Ελλάδα: Η παραμονή στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη ως ισότιμο μέλος και είναι η εθνική γραμμή που χάραξε το ΠΑΣΟΚ από το 2010».

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Σχετικές ειδήσεις