ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Γεννηματά - Να πάρουμε εμείς την τρίτη διερευνητική εντολή

Εκλογές 2015: Γεννηματά - Να πάρουμε εμείς την τρίτη διερευνητική εντολή

Την αισιοδοξία της ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι η τρίτη δύναμη στις εκλογές της Κυριακής εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά.

«Είμαι αισιόδοξη ότι θα είμαστε η θετική έκπληξη των εκλογών. Διεκδικούμε την τρίτη δύναμη, την τρίτη εντολή», δήλωσε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Εμείς και όχι η Χρυσή Αυγή θα πρέπει να πάρουμε αυτή την εντολή. Ομολόγησαν εχθές ότι έχουν την πολιτική ευθύνη για μια δολοφονία. Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτική επιλογή. Είναι στήριξη σε εγκληματίες», είπε η κ. Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης από την Πάτρα. «Σας καλώ να ξανασυναντηθούμε. Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα το κοινό μας σπίτι. Η Ελλάδα χρειάζεται από τη Δευτέρα κυβέρνηση σταθερή, κυβέρνηση τετραετίας. Εμείς μπορούμε να είμαστε ο καταλύτης για τη συνεργασία, ο εγγυητής της σταθερότητας. Είμαστε η γέφυρα, η πυξίδα για να μην «μπατάρει» η χώρα ούτε προς τα αριστερά ούτε προς τα δεξιά. Γιατί εμείς μπορούμε να κινητοποιήσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, αλλά και να χτίσουμε το νέο κοινωνικό Κράτος που έχει ανάγκη η Ελλάδα, για να στηρίξει τους Έλληνες, τις Ελληνίδες, που βίωσαν την κρίση την φτώχεια και τον αποκλεισμό», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικές ειδήσεις