ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόνο ο Τζιτζικώστας μπορεί να τινάξει στον αέρα τα σχέδια Τσίπρα – Καμμένου

Μόνο ο Τζιτζικώστας μπορεί να τινάξει στον αέρα τα σχέδια Τσίπρα – Καμμένου

Η ΝΔ έχει ανάγκη από εν δυνάμει πρωθυπουργό κι όχι από υπηρεσιακό πρόεδρο – Στοιχεία «βόμβα» για το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου έχει στα χέρια του ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Οι εξελίξεις στη ΝΔ εκτός από ραγδαίες είναι και ιδιαιτέρως κρίσιμες και τούτο διότι ο τόπος χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση.

Η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. – απουσία αντιπολίτευσης – παραδίδει τα «κλειδιά» της Ελλάδας στο Βερολίνο με τη σιωπηρή συγκατάθεση όλων των κομμάτων της Βουλής.

Ο τόπος έχει ανάγκη από μια νέα πολιτική φυσιογνωμία που θα σταματήσει την παράδοση της χώρας στους δανειστές.

Οι φίλοι και τα μέλη της ΝΔ πρέπει να ψηφίσουν για εν δυνάμει πρωθυπουργό και όχι απλά για έναν υπηρεσιακό πρόεδρο.

Η Νέα Δημοκρατία και η Ελλάδα έχουν ανάγκη από έναν πολιτικό που θα μπορέσει να σταματήσει την επέλαση των δανειστών όπως αυτή πραγματοποιείται σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.

Έναν άνθρωπο που θα μπορέσει να σταματήσει την κατρακύλα και να «γκρεμίσει» την κρυφή ατζέντα που έχουν συνάψει οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος με τα γεράκια των αγορών και τη νομενκλατούρα των Βρυξελλών και του Βερολίνου.

Ο Τζιτζικώστας δεν έχει «γραμμάτια» με τα πλοκάμια του συστήματος διαπλοκής που κυβερνάει τον τόπο εδώ και δεκαετίες.

Δεν τον «κρατάει» από πουθενά ούτε η Μέρκελ, ούτε ο Σόιμπλε, ούτε ο Ολάντ.

Το όνομά του δεν φιγουράρει σε καμία λίστα, σε κανένα σκάνδαλο με εξοπλιστικά, σε καμία εταιρεία από αυτές που έπαιρναν τα έργα με υπερτιμολογήσεις και απευθείας αναθέσεις.

ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Αντίθετα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr o Απόστολος Τζιτζικώστας έχει στα χέρια του ακλόνητα στοιχεία που μπορούν να τινάξουν στον αέρα τη συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.

Έχει ήδη συλλέξει στα χέρια του ντοκουμέντα και ατράνταχτες, απτές αποδείξεις για τους δυο κυβερνητικούς εταίρους, από έγκυρες πηγές.

Με ονόματα και διευθύνσεις. Για συγκεκριμένες μεθοδεύσεις, για βρώμικα παιχνίδια παρασκηνίου, τα οποία αγγίζουν και το περιβάλλον του Τσίπρα και το Περιβάλλον του Καμμένου.

Και ο Τζιτζικώστας είναι αποφασισμένος να τα αποκαλύψει στο λαό. Να μάθουν οι πολίτες πώς αναρριχήθηκαν στην εξουσία οι δυο κυβερνητικοί «συνέταιροι».

Όταν ο Θεσσαλονικιός πολιτικός εκλεγεί και αναλάβει τα ηνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης το ωστικό κύμα από τη «βόμβα» που κρατάει στα χέρια του ο Τζιτζικώστας θα συντρίψει όλο το διεφθαρμένο σύστημα που επέβαλε με τον ποιο ανήθικο τρόπο το 3ο Μνημόνιο στον τόπο.

-Πώς κατάφεραν να εκλεγούν σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος;

-Με ποιες ανήθικες μεθόδους κατάφεραν να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού και να αυτοδιαφημίζονται ως αντιμνημιακοί, ενώ από την πίσω πόρτα ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τα ξένα κέντρα εξουσίας;

Ο Τζιτζικώστας ξέρει. Και ξέρει πολύ καλά. Και όπως επιμένουν οι πληροφορίες δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω.

Θα τα τινάξει όλα στον αέρα, ενδεχομένως και πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι και οι δυο κυβερνητικοί εταίροι, Τσίπρας και Καμμένος επιθυμούν διακαώς την παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο τιμόνι της ΝΔ.

Το φιάσκο με την εκλογική διαδικασία της Κυριακής ήταν... βούτυρο στο ψωμί του Αλέξη Τσίπρα.

Η γελοιοποίηση που πέτυχαν διάφορα παράκεντρα που παρασιτοζωούν από τη ΝΔ έδωσε κι άλλο αέρα ζωής στο «έργο» και στα επικίνδυνα σχέδια του Τσίπρα και του Καμμένου.

Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, παρά την όποια απογοήτευση, έχουν καθήκον να σταματήσουν όλο αυτό το βρώμικο παιχνίδι σε βάρος της χώρας.

Έχουν μόνο μια επιλογή. Να δώσουν στον Απόστολο Τζιτζικώστα τη δύναμη και την εντολή να συντρίψει το τρίγωνο της διαπλοκής και το παλαιό κατεστημένο που με το μανδύα του νέου ελέγχει το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας.

Σχετικές ειδήσεις