ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άκης: Το ΠΑΣΟΚ υπερέβη τα όρια της ανηθικότητας

Άκης: Το ΠΑΣΟΚ υπερέβη τα όρια της ανηθικότητας
Δριμύ κατηγορώ κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος χαρακτηρίζοντας «καταγέλαστη και κατάπτυστη»...

Δριμύ κατηγορώ κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος χαρακτηρίζοντας «καταγέλαστη και κατάπτυστη» την πρόταση παραπομπής του για την υπόθεση της Siemens.

«Με την ίδια ευκολία, που η κυβέρνηση βαφτίζει δημοσιονομική εξυγίανση τη ληστεία σε βάρος των πολιτών, προσπαθεί να παρουσιάσει μια καταγέλαστη πρόταση ως δήθεν επιχείρηση κάθαρσης», υπογραμμίζει ο κ. Τσοχατζόπουλος,ο οποίος κάνει λόγο «για κατάντια απέναντι σε κάθε μέλος του ΠΑΣΟΚ.»

Σε υψηλούς τόνους ο πρώην υπουργός κατηγορεί το κυβερνών κόμμα πως υπερέβη τα όρια της αισχρότητας, της υποκρισίας και της ανηθικότητας.

«Δυστυχώς, είναι αλήθεια ότι στο θλιβερό κατήφορο που πανικόβλητοι βυθίζονται, χάνουν διαρκώς όχι μόνο το όποιο λαϊκό έρεισμα, αλλά ακόμη και την επαφή με την ίδια πραγματικότητα. Έτσι, δεν αντιλαμβάνονται ότι στην ’’αρένα’’ που έστησαν για άλλους, έχουν ήδη εισέλθει και οι ίδιοι», υπογραμμίζει ο κ. Τσοχατζόπουλος.

TAGS