ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Πρέπει να δημιουργήσουμε μία νέα πατριωτική κεντροδεξιά συμμαχία

Νικολόπουλος: Πρέπει να δημιουργήσουμε μία νέα πατριωτική κεντροδεξιά συμμαχία

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ART fm και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Νιζάμη, για τις τελευταίες εξελίξεις και την κινητικότητα στον ευρύτερο χώρο της Κεντροδεξιάς, ο ανεξάρτητος Βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής:

«Αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση να παραστώ με την εκτελεστική επιτροπή της νεολαίας και του κόμματος στη πίτα του Γιώργου Καρατζαφέρη γιατί θέλησα να «διαδηλώσω» την πίστη μου στην αναγκαιότητα της διεύρυνσης της μεγάλης πατριωτικής συμμαχίας, που μπορεί να γίνει πόλος έλξης και να δώσει μία άλλη κυβερνητική προοπτική στον λαό, ανατρέποντας τις κατεστημένες μνημονιακές λογικές και υφεσιακές πολιτικές.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα -χρόνια τώρα από την ίδρυσή του- διακήρυξε την συνένωση όλων των Εθνικών δυνάμεων που πιστεύουν στο Χριστό και στους Έλληνες.

Στην δημοκρατική λαϊκή κεντροδεξιά χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα με ενθουσιασμό, σε μία στιγμή που οι πολίτες είναι στους δρόμους και που οι εκπρόσωποι των κομμάτων εξουσίας δεν τολμούν να συμπορευθούν ούτε καν να πλησιάσουν.

Και το χειρότερο δεν υιοθετούν τα αιτήματα των Αγροτών των Δικηγόρων, των Μηχανικών, των Ελεύθερων Επαγγελματιών λόγω μνημονιακής δουλείας... Πραγματικά αξίζει λοιπόν να βάλουμε στην άκρη τις διαφορές και να συγκροτήσουμε ένα δυνατό Ελληνοχριστιανικό μέτωπο. Πάμε λοιπόν Έλληνες με τους Έλληνες, απέναντι στους ξενόδουλους, της νέας τάξης πραγμάτων με μία Ελληνορθόδοξη Πατριωτική Πρόταση! Χωρίς παρωπίδες, αποκλεισμούς και προαπαιτούμενα.

Ας προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα νέο πατριωτικό μέτωπο εμείς που δεν μας έλειψε η πίστη και η αισιοδοξία. Σε εμάς μένει να νικήσουμε εκείνους με τις αδειανές συνειδήσεις.

Από τον αγώνα μας εξαρτάται να ηττηθεί και η τάξη των ξεπουλημένων και των προστατών - νταβατζήδων, καθώς και των «Ευρω-λιγούρηδων» που λέγε και ο Μακαριστός Χριστόδουλος. Των Ευρωλάγνων που ζητούν την απάλειψη του Έθνους, της Αγίας Τριάδος, της Ορθόδοξης Εκκλησίας, του θρησκευτικού όρκου ακόμα και των συμβόλων της Χριστιανικής πίστης μας.

Εκείνων, που ενώ ηγούνται της κεντροδεξιάς παράταξης πάνε και ψηφίζουν το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων και τα τζαμιά στην Αθήνα.

Η νέα πατριωτική Ελληνοχριστιανική συμμαχία, πρέπει να υπάρξει με όλους όσους θέλουν ένα περήφανο Χριστιανικό Ελληνικό έθνος και όχι ένα προτεκτοράτο της νέας τάξης πραγμάτων».

Σχετικές ειδήσεις