ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας – ΝΔ: Να αφήσει η κυβέρνηση τις ιδεοληψίες και να κάνει αποκρατικοποιήσεις

Σταϊκούρας – ΝΔ: Να αφήσει η κυβέρνηση τις ιδεοληψίες και να κάνει αποκρατικοποιήσεις

Τη θέση ότι «η Νέα Δημοκρατία θεωρεί καθοριστικής σημασίας την επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων και την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου», εκφράζει μέσω σημερινής του δήλωσης ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων του κόμματος Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για «αντιφάσεις και παλινωδίες».

«Η Κυβέρνηση οφείλει, επιτέλους, να αφήσει στην άκρη - και σε αυτό το πεδίο - τις ιδεοληψίες, τις αντιφάσεις, τις παλινωδίες, την πολυγλωσσία, την αβελτηρία», δήλωσε ο Χρ. Σταϊκούρας.

«Τις αλήθειες [σ.σ. για τα οφέλη των αποκρατικοποιήσεων] αναγνώρισε, τουλάχιστον λεκτικά, και η Κυβέρνηση, αφού - σε αντίθεση με όσα για χρόνια υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ - στον αριστερό προϋπολογισμό της αναφέρεται στα “πολλαπλά οφέλη” των αποκρατικοποιήσεων για την Ελληνική οικονομία, καταγράφοντας μάλιστα πρώτο “την άμεση μείωση του δημοσίου χρέους” (Εισηγητική Έκθεση Προϋπολογισμού 2016, σελ. 141). Δυστυχώς, όμως, τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης, παρά τις όποιες προσπάθειες του ΤΑΙΠΕΔ, είναι φτωχά», πρόσθεσε – μεταξύ άλλων – ο βουλευτής της ΝΔ.

Σχετικές ειδήσεις