ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μόσιαλος λύνει τα προβλήματα, πίνοντας καφέ στην πισίνα του Χίλτον

Ο Μόσιαλος λύνει τα προβλήματα, πίνοντας καφέ στην πισίνα του Χίλτον
Στο Χίλτον, το οποίο είναι απλησίαστο για τον μέσο Έλληνα που πλήττεται από την πολιτική λιτότητας, πίνει τον καφέ του αυτή την ώρα...

Στο Χίλτον, το οποίο είναι απλησίαστο για τον μέσο Έλληνα που πλήττεται από την πολιτική λιτότητας, ήπιε τον καφέ του απόψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος.

Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού συνοδευόμενος από μια κυρία απόλαυσε τον καφέ του σε ένα περιβάλλον πολυτέλειας και χλιδής, λύνοντας άραγε τα προβλήματα της χώρας εκτός Βουλής και εκτός του υπουργικού του γραφείου;

Την ώρα, που ο κ. Μόσιαλος απολάμβανε τις ανέσεις του Χίλτον , πίνοντας τον καφέ του στην πισίνα του ξενοδοχείου, παρέα με μια ωραία κυρία, η συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού στενάζει από τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, από την ανεργία ρεκόρ του 16% και τους συνεχείς φόρους που κατατρώνε τα ισχνά τους εισοδήματα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήπιε τον καφέ, που κοστίζει «κάποια» ευρώ ενώ ο μέσος Έλληνας το σκέπτεται και το ξανασκέπτεται για να σπαταλήσει μόλις ένα για να αγοράσει έναν καφέ από ένα υπαίθριο ταχυφαγείο.

Το ενδεχόμενο να επέλεξε το συγκεκριμένο χώρο για να κλείσει κάποια από τα ανοιχτά μέτωπα της κυβέρνησης, όπως αυτό των ταξί, που διασύρει τη διεθνή εικόνα της χώρας, μόνο ο ίδιος ο κ. Μόσιαλος μπορεί να απαντήσει.