ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες

Νέες βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες
«Η Νέα Δημοκρατία εκτρέπεται σε κατήφορο ολισθηρό και επικίνδυνο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Ο κατήφορος που έχει πάρει η Ν.Δ. είναι ολισθηρός και επικίνδυνος. Στην απεγνωσμένη προσπάθειά της να διασφαλίσει τα συμφέροντα των καναλαρχών, η Νέα Δημοκρατία εκτρέπεται ολοένα και περισσότερο», αναφέρει η ανακοίνωση και υπογραμμίζει: «Με την ανακοίνωσή της, (″η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων γνωρίζει ότι ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός…″) σπεύδει να προκαταλάβει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιχειρώντας ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη. Επιπλέον, παραδέχεται ανοιχτά ότι επιδιώκει την παράλυση του ΕΣΡ , ακολουθώντας μια επαίσχυντη και βαθύτατα αντιθεσμική πρακτική, προκειμένου να προστατεύσει όσους κατέχουν αυθαίρετα δημόσιες συχνότητες. Τους καλούμε να συνέλθουν γιατί ο κατήφορος που έχουν πάρει, είναι ολισθηρός και επικίνδυνος. Το ότι η ΝΔ ″αδειάζει″ με εκκωφαντικό αλλά και υποτιμητικό τρόπο τον ίδιο τον αντιπρόεδρό της κ. Χατζηδάκη, ας το διαχειριστούν εσωτερικά».

«Θράσος είναι να μην έχεις κάνει τίποτα για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου επί 27 χρόνια, να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα της διαπλοκής, και να ζητάς και τα ρέστα», συνεχίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το επόμενο βήμα είναι η συγκρότηση του ΕΣΡ. Ας προσέλθει η ΝΔ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικές ειδήσεις