ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Η νεολαία θα τιμωρήσει το θατσερικό του κόμμα

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Η νεολαία θα τιμωρήσει το θατσερικό του κόμμα
Κυβερνητικές πηγές σχολίασαν με αιχμηρό τρόπο την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

«Η νεολαία τους τιμώρησε με τους αγώνες και την ψήφο της και θα το ξανακάνει παρά τα επικοινωνιακά φτιασιδώματα που επιχειρεί ο κ. Μητσοτάκης στο θατσερικό του κόμμα», τονίζουν κυβερνητικές πηγές σχετικά με την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην ΟΝΝΕΔ, και σημειώνουν πως «η νεολαία γνωρίζει πολύ καλά ποιοι φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που βιώνει».

Οι πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν ειδικότερα ότι «στο συνέδριο της οργάνωσης που επί δεκαετίες έκανε το πελατειακό σύστημα και την ευνοιοκρατία επιστήμη, ο κ. Μητσοτάκης φρόντισε με τις ύβρεις του να αποδείξει ότι τίποτα νέο δεν μπορεί να κομίσει για τη νέα γενιά αυτός και το κόμμα του και ούτε, ασφαλώς, να ανεβάσει το επίπεδο, διότι αυτός και το κόμμα του είναι που οδήγησαν τη νεολαία στην δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει:

-Ανεργία, περικοπή εργασιακών δικαιωμάτων και μετανάστευση για τους πολλούς· υπεράσπισητων συμφερόντων των ολίγων και ισχυρών.

-Περικοπές και απαξίωση της δημόσιας παιδείας· μάχη υπέρ των ελίτ, υπέρ μιας εκπαίδευσης για τους λίγους και προνομιούχους, στο όνομα δήθεν της αριστείας».

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων