ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» ανακοινώσεων Παππά - ΝΔ για τον Σόιμπλε

«Πόλεμος» ανακοινώσεων Παππά - ΝΔ για τον Σόιμπλε

Ειδήσεις | Νίκος Παππάς: «Φωτιά» πήρε σήμερα, Δευτέρα (19/12/2016) η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στο Νίκο Παππά και τη Νέα Δημοκρατία, μετά και τη δήλωση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του Σόιμπλε».

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, κατηγόρησε τον κ. Παππά για «γκαιμπελική προπαγάνδα» και σημείωσε: «Ο πολιτικός – σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, επανήλθε. Αφού ταλαιπώρησε τη χώρα και τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού κλάδου, με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του, οι οποίες ναυάγησαν, τώρα επιστρατεύεται ξανά από τον κ. Τσίπρα. Προφανώς, γιατί στην γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος. Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας Έλληνας που να πιστεύει τα ψέματά του».

Η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Παππά, ο οποίος απάντησε μέσω γραπτής ανακοίνωσης ως εξής: «Η ΝΔ δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή, την οποία με συνέπεια εξέθρεψε, υπηρέτησε και διόγκωσε, ούτε περισσότερο για τον Γκαίμπελς. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

Και πρόσθεσε ο κ. Παππάς: «Αντίθετα, με αφορμή τη -συνεπή προς τις εκλεκτικές της συγγένειες με το κόμμα του κ. Σόιμπλε- στάση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της 13ης σύνταξης, ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να μιλά για Εφιάλτες».

Και καταλήγει με το υστερόγραφο: «Ελπίζουμε να μην υπαγορεύτηκε από το Βερολίνο και αυτή η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Σχετικές ειδήσεις