ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρχιμάκης: Είμαστε εδώ για να βάλουμε παντού κανόνες

Καρχιμάκης: Είμαστε εδώ για να βάλουμε παντού κανόνες
Να πιστέψουν στην προσπάθεια που κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τα "δύσπιστα" στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Καρχιμάκης...

Να πιστέψουν στην προσπάθεια που κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση σε συνεργασία με το κόμμα, κάλεσε τα "δύσπιστα" στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.

"Το ΠΑΣΟΚ είμαστε όλοι εμείς. Είμαστε ανοιχτό κόμμα και έχουμε συνείδηση παράταξης" είπε και κατηγόρησε όσους επενδύουν στην κατάρρευση της πολιτικής.

"Είμαστε εδώ για να βάλουμε παντού κανόνες. Η πολιτική μας δεν μπορεί να επενδύει σε ερείπια αλλά σε κοινωνικό και παραγωγικό μοντέλο", ανέφερε χαρακτηριστικά και προσδιόρισε ως σημερινό καθήκον του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην κοινωνία να δημιουργεί συλλογικά οράματα και συναινέσεις.

Κάλεσε , επίσης, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να είναι παρόντα και να δίνουν καθημερινά την μάχη της πολιτικής γιατί, όπως είπε, "όπου απαξιώθηκε η πολιτική επικράτησαν τα συμφέροντα".

Διαβεβαίωσε επίσης τα στελέχη του Κινήματος ότι ο εσωκομματικός διάλογος αλλά και ο διάλογος με την κοινωνία θα συνεχιστεί χωρίς αποκλεισμούς και με ανοιχτές διαδικασίες και πώς όσα ειπώθηκαν στην Εθνική Συνδιάσκεψη θα αποτελέσουν το βασικό υλικό για τη πορεία προς το Συνέδριο του 2012.