ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου σε Μητσοτάκη: «Άντε και σε πρωϊνάδικο!» - ΝΔ: «Καταλαβαίνουμε τον πανικό σας»

Μαξίμου σε Μητσοτάκη: «Άντε και σε πρωϊνάδικο!» - ΝΔ: «Καταλαβαίνουμε τον πανικό σας»

Βγήκαν τα «μαχαίρια» μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την τηλεοπτική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη το πρωί του Σαββάτου (6/5) και την κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Για διαστρέβλωση των εννοιών, κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης το Μαξίμου. Στο σχόλιο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνεται πως επιβεβαιώνει την κατάρρευση του πολιτικού του αφηγήματος με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η δεύτερη παρουσία του κ. Μητσοτάκη σε τηλεπαράθυρο μέσα σε τρεις ημέρες επιβεβαιώνει την κατάρρευση του πολιτικού του αφηγήματος με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης».

Το Μαξίμου προσθέτει: «Στην απέλπιδα προσπάθειά του να διασωθεί, καταφεύγει στην πλήρη διαστρέβλωση εννοιών και τσακώνεται με την πραγματικότητα. Είτε είναι αδαής, είτε ψεύτης!»

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού καταλήγει με την προτροπή «Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωϊνάδικο!».

ΝΔ: «Πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους»

«Καταλαβαίνουμε ότι τα στελέχη του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους, αλλά προφανώς δεν είναι το δυνατό τους σημείο η σύγκριση Μητσοτάκη - Τσίπρα, στην οποία ο κ. Τσίπρας ηττάται κατά κράτος», απαντά η ΝΔ σε ανακοίνωση του γραφείου Tύπου του πρωθυπουργού.

Η Πειραιώς προσθέτει πως «είναι επίσης, πολύ δύσκολο να πείσεις ότι είναι επιτυχία το ότι κόβεις ένα μηνιάτικο από τους μισθωτούς και δυο από τους συνταξιούχους» και συμπληρώνει πως «επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν».

Καταλήγοντας το κόμμα της αξιωματικής Aντιπολίτευσης διατυπώνει το εξής ερώτημα: «Αλήθεια, πώς σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τη σημερινή φράση του κ. Μίκη Θεοδωράκη «όταν ένας αριστερός μετατρέπεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή, δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να κρατήσει την εξουσία;».

Σχετικές ειδήσεις