ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στο Twitter: Απαράδεκτη η επίθεση Τόσκα στο δήμαρχο Κυθήρων

Μητσοτάκης στο Twitter: Απαράδεκτη η επίθεση Τόσκα στο δήμαρχο Κυθήρων

Με δύο αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter την Τρίτη (08/08/2017), ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με αφορμή τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτης, Νίκου Τόσκα, ότι ο δήμαρχος Κυθήρων έπαιξε από κοινού πολιτικό παιχνίδι με την αξιωματική αντιπολίτευση στο θέμα της πυρκαγιάς.

«Απαράδεκτη η προσωπική επίθεση στον δήμαρχο Κυθήρων. Όποιος αποκλίνει από τις κυβερνητικές δικαιολογίες στοχοποιείται. Εμείς δεν διχάζουμε πάνω στα καμένα. Θέτουμε ερωτήματα για να μην ξαναζήσουμε τραγωδίες που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί. #Κύθηρα», σχολίασε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σημειώνεται πως ο κ. Τόσκας, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και ερωτηθείς για το εάν υπήρξε πολιτική συμπαιγνία του δημάρχου Κυθήρων με τη ΝΔ, είχε απαντήσει: «Αυτό ρωτήστε τον ίδιο. Εγώ βλέπω το αποτέλεσμα. Από το αποτέλεσμα φαίνεται. Από τα σχόλια, από την κριτική και την όλη στάση του φαίνεται πού το πάει ο καθένας. Ξέρετε, έχουμε μιλήσει με πολλούς δημάρχους σε όλη την Ελλάδα. Με ανθρώπους που έχει υποστεί φυσική καταστροφή ο τόπος τους, άσχετα με την πολιτική τους απόχρωση, και τέτοια στάση δεν έχουμε δει αλλού. Εγώ μίλαγα κάθε μισή ώρα με τον δήμαρχο. Είχα γίνει ο ίδιος κέντρο επιχειρήσεων, προκειμένου να τους ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και έρχεται να πληρώσει με αυτό τον τρόπο. Αυτό είναι και αγνωμοσύνη γι' αυτούς τους ανθρώπους που έχουν να κοιμηθούν τέσσερις μέρες εκεί πέρα».

Σχετικές ειδήσεις