Κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή εκλογές ζητά ο Καρατζαφέρης

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή εκλογές ζητά ο Καρατζαφέρης

Να αναλάβει πρωτοβουλίες για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας, ζήτησε με επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, λέει ο κ. Καρατζαφέρης, τότε η μόνη λύση που απομένει είναι οι εκλογές.

«Είναι κατάδηλο ότι το συμφέρον της χώρας και του λαού είναι η τίμια σύμπραξη των πολιτικών δυνάμεων για να βγει ο τόπος από τα τραγικά του αδιέξοδα. Είναι πασιφανές επίσης ότι το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των ελλήνων πολιτών είναι η εκλογίκευση, η σύνεση, η εποικοδομητική συνεργασία των πολιτικών ηγεσιών, χωρίς ιδιοτελείς ή ύστερες σκέψεις», αναφέρει ο κ. Καρατζαφέρης στην επιστολή του προς τον κ. Παπούλια.

«Εάν τούτο δεν είναι κατορθωτό, τότε ασφαλώς μια και μόνη λύση απομένει, οι εκλογές, τις οποίες ως έσχατη λύση πρέπει να επιδιώξετε με την ισχύ του κύρους σας. Δεν μπορεί η υπόσταση ενός λαού και η προοπτική ενός έθνους να κινούνται μεταξύ του κακού (εκλογές) και του χειρότερου (δημοψήφισμα). Αυτή η τραγωδία πρέπει να πάρει τέλος και σε αυτό το τέλος πρέπει να βοηθήσετε αποφασιστικά ως εγγυητής της πορείας του τόπου», προσθέτει στην επιστολή του.

Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr