ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση - «βόμβα»: «Υπάρχει οσμή χρηματισμού στην αποστασία Λαζαρίδη από τους ΑΝ.ΕΛ.»

Δήλωση - «βόμβα»: «Υπάρχει οσμή χρηματισμού στην αποστασία Λαζαρίδη από τους ΑΝ.ΕΛ.»

Αίσθηση προκαλεί τη Δευτέρα (02/07/2018) η δήλωση του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρου Τοσουνίδη, ότι η αποχώρηση του Γιώργου Λαζαρίδη από το κόμμα υποκρύπτει χρηματισμό του από άγνωστη πηγή.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο κ. Τοσουνίδης είπε, αναφερόμενος στο Δημήτρη Καμμένο και το Γιώργο Λαζαρίδη: «Ο Ψευτοδημητρός είναι άλλη περίπτωση αλλά ο κ. Λαζαρίδης πρέπει να παραδώσει την έδρα του. Όταν παραδέχεσαι πως δεν μπορείς να σηκώσεις το βάρος παραδίδεις την έδρα σου. Ένας άνθρωπος που έχει δηλώσει πως θα παραιτηθώ από την θέση του αντιπροέδρου 3 φορές και δεν το έχει πράξει είναι ανάξιος λόγου. Επίσης υπάρχει οσμή χρηματισμού».

Εξάλλου, ο ίδιος επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Πάνου Καμμένου για ενδεχόμενη απόσχιση των ΑΝ.ΕΛ. από το κυβερνητικό «άρμα», σε περίπτωση που έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό προς επικύρωση στη Βουλή.

«Κρατήσαμε τη χώρα όρθια και την οδηγούμε εκτός μνημονίων - και ναι υπάρχει ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι μας στο μέλλον όταν έρθει η συμφωνία στην Βουλή», δήλωσε ο κ. Τοσουνίδης.

«Κάνουμε μία επιλογή προτεραιοτήτων για να υπηρετήσουμε τον τόπο και τον λαό και αυτό έκανε με υπευθυνότητα ο Πάνος Καμμένος», πρόσθεσε.

Ο κ. Τοσουνίδης κατηγόρησε τη ΝΔ για υποκρισία, «που αποτελεί απώλεια για τη δημοκρατία καθώς δεν τοποθετείται σε κανένα σοβαρό ζήτημα».

«Ξέχασαν ή προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε την θέση τους για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: