ΔΕΘ 2018: Συνάντηση Γεροβασίλη με εκπροσώπους αστυνομικών και πυροσβεστών

Newsroom Newsroom

ΔΕΘ 2018: Συνάντηση Γεροβασίλη με εκπροσώπους αστυνομικών και πυροσβεστών

ΔΕΘ 2018 | Ειδήσεις: Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη με εκπροσώπους συνδικαλιστικών ενώσεων προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά καλό κλίμα στο Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της διοργάνωσης της 83ης ΔΕΘ.

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης δεσμεύτηκαν για ανοιχτή συζήτηση των θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. και του Π.Σ.

Η υπουργός Όλγα Γεροβασίλη δεσμεύτηκε ότι θα ακολουθήσουν συναντήσεις με εκπροσώπους των εργαζομένων στο υπουργείο και θα αξιοποιηθεί η εμπειρία από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τον εκσυγχρονισμό δομών.

Εκ μέρους των συνδικαλιστικών φορέων μετείχαν οι: Γιάννης Κατσιαμάκας, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ), Γρηγόρης Γερακαράκος και Βασίλης Πανταζής, αντιστοίχως πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Δημήτρης Σταθόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών και Γιάννης Σταμούλης, πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΘ 2018 - Τσίπρας: Η Ελλάδα αφήνει πίσω της την κρίση - Ρος: Ήρθαμε να στηρίξουμε τη ΔΕΘ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved