Συνάντηση Παυλόπουλου με Γεροβασίλη και Παπακώστα

Νewsbomb

Συνάντηση Παυλόπουλου με Γεροβασίλη και Παπακώστα

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασαν αργά το πρωί της Δευτέρας (15/10/2018) η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και η υφυπουργός, Κατερίνα Παπακώστα, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και τον ενημέρωσαν για θέματα της αρμοδιότητάς τους.

«Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για θέματα αρμοδιότητος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη - έχετε μεγάλη εμπειρία - για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν και την Ελληνική Αστυνομία, τα θέματα της αστυνόμευσης, το καινούργιο σχέδιο που μπήκε από σήμερα, στις 6 το πρωί, σε εφαρμογή της εμφανούς αστυνόμευσης και, φυσικά, τα θέματα πυροσβεστικής και πολιτικής προστασίας και τη δουλειά που κάνουμε για την αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας στη χώρα» ανέφερε η κ. Γεροβασίλη απευθυνόμενη στον κ. Παυλόπουλο. «Θέματα που έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τα συζητήσουμε μαζί, με δεδομένο ότι αποτελούν συστατικά στοιχεία της διεύρυνσης και της διεκδίκησης της διαρκούς δημοκρατίας», συμπλήρωσε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε για την ενημέρωση και τόνισε ότι είναι υποχρέωσή του να ενημερώνεται για κάθε Υπουργείο. «Πολύ περισσότερο, για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ. Καλή δύναμη», τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.

Συνάντηση Παυλόπουλου με Γεροβασίλη και Παπακώστα
01
Συνάντηση Παυλόπουλου με Γεροβασίλη και Παπακώστα
Η βόμβα σκάει και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved