Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Όλα θα πάνε καλά - Η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της (Video)

Newsbomb

Ολοκληρώθηκε, αργά το βράδυ της Κυριακής (10/05/2015), η μαραθώνια συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά, ενώ σημείωσε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της, ενωμένη και αποφασισμένη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Η κυβέρνηση έχει φρέσκια λαϊκή εντολή και με αυτή θα προχωρήσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, στη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τους υπουργούς σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων που λαμβάνουν χώρα σε όλα τα επίπεδα.

Ενημέρωση έγινε και από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκη, τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη και τον Αν. Υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευ. Τσακαλώτο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου επιβεβαιώθηκε η θέση της κυβέρνησης για την ανάγκη επίτευξης μιας αμοιβαία, επωφελούς συμφωνίας, που θα κινείται στο πλαίσιο της πρόσφατης λαϊκής εντολής.

Συζητήθηκε, επίσης, η αυριανή (11/05/2015) συνεδρίαση του Eurogroup, στην οποία η ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί από τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο του ΣΟΕ, Γ. Χουλιαράκη.

Στη συνεδρίαση αυτή, η ελληνική κυβέρνηση αναμένει να υπάρξει καταγραφή της σημαντικής προόδου που έχει γίνει στις διαπραγματεύσεις, καθώς επίσης αναμένει να επιβεβαιωθεί στην πράξη η πρόθεση των εταίρων και των θεσμών για μία αμοιβαία επωφελή συμφωνία, στο πλαίσιο τόσο των συμφωνιών όσο και της Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.