ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εν μέσω διασταυρούμενων πυρών

Εν μέσω διασταυρούμενων πυρών

Μάρτυρας στην πιο σκληρή κόντρα παπανδρεϊκών και βενιζελικών τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε άθελα του ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος παρέστη εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό στην εκδήλωση του ιδρύματος Α.Παπανδρέου με τα γνωστά παρατράγουδα και μάλλον θα θυμάται για καιρό για όσα έζησε. Η θέση του Ανδρέα Παπαμιμίκου μάλιστα ήταν στην πρώτη σειρά, ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φίλιππο Πετσάλνικο κάτι που προφανώς του προκάλεσε ιδιαίτερη αδυναμία μιας και το κλίμα που επικρατούσε ήταν ιδιαίτερα ηλεκτρισμένο.

Την ώρα της ομιλίας του μάλιστα, ο Πετσάλνικος ευχαρίστησε τον Γραμματέα της ΝΔ για την παρουσία του κάτι που προκάλεσε τα γιουχαΐσματα των φανατικών οπαδών του κόμματος. Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον πρώην πρόεδρο της Βουλής να αποδοκιμάσει την κίνηση των οπαδών του κόμματος, απολογούμενος στον κ. Παπαμιμίκο, κάτι που άναψε νέες φωτιές μιας και δεν έκανε το ίδιο και για τις αποδοκιμασίες του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος ειρωνικά μιλώντας, τον ευχαρίστησε για την "υποδοχή".

Διαβάστε επίσης
Ο Πάγκαλος για υποψηφιότητα Κουβέλη