ΜΠΑΣΚΕΤ

Κορονοϊός: Σε αυτά τα πρωταθλήματα έχει μπει οριστικό «λουκέτο»

Κορονοϊός: Σε αυτά τα πρωταθλήματα έχει μπει οριστικό «λουκέτο»

Τα πρωταθλήματα σε Ευρώπη κι όχι μόνο, στα οποία έχει αποφασιστεί οριστική διακοπή της αγωνιστικής περιόδου

Η απόφαση για οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων αποτελεί επιτακτική ανάγκη, τόσο για λόγους υγείας, όσο και για να μην γίνει ο αθλητισμός από ψυχαγωγία πηγή κινδύνου.

Κάθε μέρα που περνάει αυτό αντιλαμβάνονται άπαντες τόσο στην Ευρώπη όσο και στον υπόλοιπο κόσμο κι ένα ένα τα πρωταθλήματα στο μπάσκετ οδεύουν σε «λουκέτο» για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στην Ελλάδα, το επαγγελματικό μπάσκετ έδειξε τον δρόμο, με τις ομάδες της Basket League να έχουν αποφασίσει ομόφωνα την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Βέβαια, αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι τον τελευταίο λόγο όσον αφορά στις οριστικές αποφάσεις έχει η Πολιτεία, η οποία προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη κίνηση.

Το δρόμο που βάδισε η Basket League έχουν ακολουθήσει κι άλλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, ενώ σε ΝΒΑ και Ευρωλίγκα εξετάζουν ακόμα λύσεις για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Δείτε στο gallery σε ποια πρωταθλήματα, πέρα από την Basket League, έχει αποφασιστεί οριστικό «λουκέτο» για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο...