ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague – Παναθηναϊκός: Ο Νέντοβιτς πήρε το όπλο του! (videos+photos)

Euroleague – Παναθηναϊκός: Ο Νέντοβιτς πήρε το όπλο του! (videos+photos)

Euroleague: Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν καθοριστικός στο τέλος κι ο Παναθηναϊκός νίκησε 83-76 την Μπάγερν Μονάχου επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο, όπου δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του με αποτέλεσμα να φτάσει τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα θετικά αποτέλεσμα!

Οι «πράσινοι» έδειξαν σημαντικά σημάδια βελτίωσης κι είχαν τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με βασικό τους «όπλο» της άμυνα, κάτι που φαίνεται κι από τα 10 κλεψίματα που έκαναν.

Στο φινάλε πήγαν να κινδυνεύσουν, αλλά όταν χρειάστηκε «μίλησε» ο Νέντοβιτς, ο οποίος σημείωσε τους 8 από τους τελευταίους 11 πόντους της ομάδας του, οδηγώντας την στην τρίτη φετινή νίκη της στη Euroleague.

Το «τριφύλλι» στηρίχθηκε στην άμυνα του και στην αποτελεσματικότητα του Γιώργου Παπαγιάννη για να «χτίσει» διψήφια διαφορά. Μάλιστα, προηγήθηκε με 53-42 στο 26ο λεπτό, ωστόσο στη συνέχεια «κόλλησε» στην επίθεση.

Οι φιλοξενούμενοι «ροκάνισαν» τη διαφορά και μείωσαν σε 72-70 στο 37', αλλά ο Νέντοβιτς βγήκε μπροστά και σημείωσε ένα μεγάλο τρίποντο κι ακόμα ένα απίστευτο καλάθι!

Ο Σέρβος γκαρντ «έκοψε» έτσι τα φτερά της Μπάγερν κι επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να συνεχίσει την παράδοση που τον θέλει να μην χάνει από τη γερμανική ομάδα στο ΟΑΚΑ (έχει πλέον «4 στα 4»).

Καθοριστική συμβολή είχε ο Παπαγιάννης αλλά κι ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό all-around παιχνίδι.

Αρκετές καλές άμυνες έβγαλε ο Παναθηναϊκός

Ο Παπαγιάννης έκανε πολύ καλή δουλειά στο «ζωγραφιστό»

Στο τέλος «μίλησε» ο Νέντοβιτς

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 44-35, 60-54, 83-76.

Τα στατιστικά των δύο ομάδων

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.013 νέα - Στους 101 οι θάνατοι, στους 607 οι διασωληνωμένοι την Παρασκευή 27/11