ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League – Παναθηναϊκός: Ένα δεκάλεπτο έφτανε! - Δείτε όλα τα highlights (video)

Basket League – Παναθηναϊκός: Ένα δεκάλεπτο έφτανε! - Δείτε όλα τα highlights (video)

Basket League: Ο Παναθηναϊκός πάτησε το γκάζι στην τρίτη περίοδο κι επικράτησε 106-74 του Ηρακλή, διατηρώντας το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Την έβδομη νίκη του σε ισάριθμα ματς στη Basket League πανηγύρισαν οι «πράσινοι» μετά τη νίκη του «γηραιού», ο οποίος για ένα ημίχρονο έβαλε δύσκολα. Οι παίκτες του Βόβορα δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση στην άμυνα κι οι φιλοξενούμενοι τους τιμώρησαν!

Ο Ηρακλής, στο ντεμπούτο του Αστέριου Καλύβα, επέστρεψε από το -13 και προηγήθηκε 49-48 λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, κάτι που έκανε έξαλλο τον τεχνικό του «τριφυλλιού». Τα όσα είπε ο Βόβορας στην ανάπαυλα είχαν αποτέλεσμα, καθώς ο Παναθηναϊκός έδειξε τελείως διαφορετική εικόνα στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου έκανε επιμέρους σκορ 31-15.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα έγιναν για τους «πράσινους», οι οποίοι σημείωσαν «100άρα», παίρνοντας... ώθηση για τον αγώνα της Τετάρτης (30/12) με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Τα δεκάλεπτα: 31-22, 52-49, 83-64, 106-74.

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού

Τα στατιστικά του Ηρακλή

Τα highlights

ΠΑΟΚ - Ιωνικός Νικαίας 86-84

Μεγάλο ντέρμπι έγινε στην Πυλαία, με τον ΠΑΟΚ να λυγίζει 86-84 τον Ιωνικό Νικαίας, πανηγυρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο φινάλε, καθώς ο Σμιθ έχασε την μπάλα στην τελευταία επίθεση.

Λάρισα - Μεσολόγγι 84-58

Στη Λάρισα «έβρεξε» τρίποντα, με τους γηπεδούχους να μετρούν 18/39 σουτ έξω από τα 6μ75 και να επικρατούν 84-58 του Μεσολογγίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Χριστούγεννα με εκατοντάδες κρούσματα - Ποιες περιοχές είναι στο... κόκκινο!