ΜΠΑΣΚΕΤ

Κορονοϊός: «Βασανίζει» και την Basket League – Ανακοινώθηκαν νέες αναβολές

Κορονοϊός: «Βασανίζει» και την Basket League – Ανακοινώθηκαν νέες αναβολές

Κορονοϊός: Με τις προβλέψεις για τα σημερινά (30/3) κρούσματα να κάνουν λόγο για έναν αριθμό που πλησιάσεις τις 4.000, ο αθλητισμός δεν μπορεί να παραμείνει τελείως ανεπηρέαστος.

Οι ομάδες τις Basket League, μολονότι ακολουθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ταλαιπωρούνται κατά διαστήματα από τον ιό. Τελευταίο θύμα αποτελεί ο Ηρακλής, ο οποίος σήμερα (30/3) ανακοίνωσε ακόμα ένα κρούσμα, φτάνοντας τα τρία το τελευταίο διήμερο.

Όπως ήταν αναμενόμενο βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που υπάρχει στο πρωτάθλημα, αναβλήθηκαν τα επόμενα ματς του «γηραιού». Συγκεκριμένα, δεν θα διεξαχθούν τα ματς κόντρα στο Λαύριο (31/3) και τον Παναθηναϊκό (4/4).

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League, αναβάλλεται ο αγώνας ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT – ΗΡΑΚΛΗΣ της 19ης αγωνιστικής, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου καθώς και ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ της 20ης (4/4) , λόγω των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στον ΗΡΑΚΛΗΣ στο πλαίσιο του ελέγχου Covid-19. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αναμετρήσεων θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Αυτοκτόνησε η κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή