ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Απίστευτο σόου Γκραντ, «σκότωσε» την ΑΕΚ - Βαθμολογία και στιγμιότυπα

Λαύριο Ηρακλής

Basket League: Δείτε τα στιγμιότυπα από τους εξ αναβολής αγώνες και πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία.

Η αναμέτρηση της Πάτρας ανάμεσα στον Προμηθέα και την ΑΕΚ, ήταν μια από τις κορυφαίες, αν όχι η κορυφαία της σεζόν!

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη (80-78) κι εξασφάλισαν την παρουσία τους στην πρώτη τριάδα, με τους «κιτρινόμαυρους» να μένουν στην τέταρτη θέση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο buzzer-beater, ενώ μέτρησε 11 πόντους στα τελευταία τρία λεπτά.

Η «Ένωση» προηγήθηκε 70-63 στην τέταρτη περίοδο, ισοφαρίζοντας τη διαφορά της ήττας στο ματς του πρώτου γύρου, αλλά η κούραση του Λάνγκφορντ, τα λάθη κι η αστοχία στα τελευταία λεπτά, όπως φυσικά κι η ποιότητα του Γκραντ στο τέλος δεν της επέτρεψε να πάρει τη νίκη. Οι «κιτρινόμαυροι», βέβαια, έχουν παράπονα από τη διαιτησία, καθώς μεταξύ άλλων ο Προμηθέας εκτέλεσε 19 παραπάνω βολές (βλ. 25/32 έναντι 9/13)!

Το Λαύριο ήταν εντυπωσιακό κόντρα στον Ηρακλή, επικράτησε 105-77 κι «αγκάλιασε» τη δεύτερη θέση στη regular season. Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη συνδύασαν ουσία και θέαμα κι έφτασαν άνετα στη 16η νίκη τους σε 21 αγώνες. Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική σε μεγάλο διάστημα κι υποκλίθηκε εύκολα στον αντίπαλο της.

Προμηθέας - ΑΕΚ 80-78

Λαύριο - Ηρακλής 105-77

Η βαθμολογία

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αποκάλυψη - «Σε ένα μήνα θα κατέθετε για πολύκροτη υπόθεση»