ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο κορονοϊός αφήνει εκτός τον Μάικλ Έρικ - «Αντιμετώπισα επιθετικά συμπτώματα»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο κορονοϊός αφήνει εκτός τον Μάικλ Έρικ - «Αντιμετώπισα επιθετικά συμπτώματα»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Μάικλ Έρικ τόνισε ότι δεν θα ενισχύσει την εθνική Νιγηρίας στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, καθώς ο κορονοϊός προκάλεσε πολλά προβλήματα στο σώμα του.

Ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με μήνυμα του στα social media αποκάλυψε ότι η ανάρρωση του από τον κορονοϊό δεν πήγε όπως ο ίδιος υπολόγιζε κι οι επιπτώσεις δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί στην ένταση που θα ήθελε.

Ο Έρικ, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στη χώρα μας τόσο με τον Πανελευσινιακό, όσο και με την ΑΕΚ, γνωστοποίησε ότι δεν θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του.

«Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και αντιμετώπισα πολύ επιθετικά συμπτώματα και σε διάρκεια. Μου συνέστησαν να μη δοκιμάσω να γυμναστώ κατά τη διάρκεια της καραντίνας στην οποία μπήκα» ανέφερε αρχικά ο Έρικ και συνέχισε...

«Μέρος της απομόνωσης συνέπεσε με την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας. Με συνεχή αρνητικά τεστ ήθελα να μπω στην προετοιμασία, αν και το σώμα μου δεν βρισκόταν σε κατάσταση να εμφανιστώ ανταγωνιστικός. Τελικά, παρά τις προσπάθειες μου να συνέλθω δεν κατέστη δυνατό να νιώσω έτοιμος να προπονηθώ και να βρεθώ εγκαίρως στην κατάσταση που απαιτεί ένα Ολυμπιακό τουρνουά, στο υψηλότερο επίπεδο που αξίζει μία εθνική ομάδα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Νεκρή βρέθηκε η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια Βιολέτ Γκιγκανό