ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντετοκούνμπο: Κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου, ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την πίεση

Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στην πίεση που έχουν οι κορυφαίοι αθλητές
AP PHOTO

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στην πίεση που έχουν οι κορυφαίοι αθλητές

Στην πίεση που νιώθουν οι κορυφαίοι αθλητές όπως ο ίδιος αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ με αφορμή την περίπτωση της τενίστριας Ναόμι Οσάκα η οποία έχει αποσυρθεί από τουρνουά λόγω της πίεσης που νιώθει.

Το σχετικό απόσπασμα δημοσίευσε το Athletic με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη συνέντευξή του στο περιοδικό το οποίο τον ανέδειξε αθλητή της χρονιάς να σημειώνει ότι στην περίπτωση του σηκώνει στους ώμους όλη την Ελλάδα.

Όπως επισημαίνει, μάλιστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει την πίεση που νιώθει κανείς. Αναφερόμενος, μάλιστα, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος στη μετάβασή του στις ΗΠΑ εξομολογείται ότι σε ηλικία 18 ετών κλεινόταν στο ξενοδοχείο από τις 8:30 το βράδυ «γιατί φοβόμουν».

Το απόσπασμα της συνέντευξης του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει ως εξής:

«Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στα 18 μου. Όταν είσαι τόσο νέος και κάνεις κάτι τέτοιο, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της πίεσης επειδή στο τέλος της ημέρας, δεν πρέπει μόνο να παίζεις καλά και να είσαι ο καλύτερος, έχεις και έναν μεγάλο χορηγό που πρέπει να κουβαλάς στους γ@μ@μένους ώμους σου. Έχει την πατρίδα της, την Ιαπωνία που πρέπει να κουβαλάει στους ώμους της (σ.σ.: μιλώντας για τον Οσάκα). Ή την Ελλάδα, στη δική μου περίπτωση. Έχεις όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους πρέπει να φροντίσεις».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παραλύει η χώρα αύριο: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ

Έκτακτο διάγγελμα Μητσοτάκη την Πέμπτη - Τι θα πει ο πρωθυπουργός στον ελληνικό λαό

GNTM: Η Όλγα «τρέλανε» και τα άλογα με την πιο «καυτή» της φωτογράφιση (photos)