ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο με ΑΕΚ – Ολυμπιακός - Το πρόγραμμα κι οι μεταδόσεις

ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Intime

Basket League: Πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος, με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ολυμπιακός να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής.

Η «Ένωση» πήρε το ντέρμπι «Δικεφάλων» με τον ΠΑΟΚ κι επέστρεψε στις νίκες, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την πρώτη τους ήττα στο ΣΕΦ στη Euroleague.

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν εδώ και καιρό πολλά προβλήματα, ενώ θέματα έχει κι η ομάδα του Πειραιά. Οι Πρίντεζης, Παπανικολάου και ΜακΚίσικ δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Basket League, όπου είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει γνωρίσει την ήττα μακριά από την έδρα του. Συνολικά, έχει 10-1 σε 11 αγώνες, ενώ η ΑΕΚ μετράει ρεκόρ 6-6 σε 12 αγώνες, αλλά και 4-1 εντός έδρας.

Την Κυριακή (30/1), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ, αναζητώντας «εκδίκηση» για την ήττα στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι κι η μοναδική του στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» έμειναν χωρίς προπόνηση από τη Δευτέρα (24/1) έως την Τετάρτη (26/1), αφού οι παίκτες δεν είχαν πρόσβαση στο ΟΑΚΑ λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στην Αθήνα, αλλά έδειξαν εντυπωσιακή εικόνα κόντρα στην Μπασκόνια.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BASKET LEAGUE

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Τα highlights κι η βαθμολογία