ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Ανυπόμονος για το Παναθηναϊκός – Παρτιζάν ο Παπαπέτρου

Ιωάννης Παπαπέτρου
Intime News

Euroleague: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ και το ματς Παναθηναϊκός – Παρτιζάν, για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο πρώην αρχηγός του «τριφυλλιού» θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ, μετά την αποχώρηση του το περασμένο καλοκαίρι.

Τόσο ο διεθνής φόργουορντ, όσο κι ο προπονητής της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δήλωσαν έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση. Άλλωστε, αμφότεροι γνωρίζουν καλά τι θα αντιμετωπίσουν το βράδυ της Πέμπτης (3/11) στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ανέφερε ότι: «Θα είναι σίγουρα ένα σκληρό ματς, απέναντι σε ένα σπουδαίο club, σε μια σπουδαία ομάδα. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ, όπου κι αν πάμε βέβαια, κάποιος έχει αγωνιστεί εκεί οπότε βοηθάμε ο ένας τον άλλο όσο καλύτερα μπορούμε. Θα είναι ένας σπέσιαλ αγώνας εξαιτίας της σχέσης μου με τον Παναθηναϊκό και με τον κόσμο του, ανυπομονώ».

Από την πλευρά του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δήλωσε: «Ο Ντουέιν Μπέικον πιθανότατα θα αγωνιστεί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε προετοιμασμένοι και για άλλους παίκτες. Η θέση τους στην κατάταξη δεν λέει κάτι, έπαιξαν καλά μέχρι τώρα και αξίζουν σεβασμό. Θα πρέπει να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο με τους προηγούμενους αγώνες».

Σχετικές ειδήσεις