ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρτιζάν: Θα χαράξει 1.992 ονόματα οπαδών για να ξεφύγει από τεράστια χρέη

Παρτιζάν: Θα χαράξει 1.992 ονόματα οπαδών για να ξεφύγει από τεράστια χρέη
Intime

Παρτιζάν: Σε μία ιδιαίτερη κίνηση αναμένεται να προχωρήσει η διοίκηση της σερβικής ομάδας, σε μία προσπάθειά της να αφήσει πίσω της τις μεγάλες οφειλές που έχει.

Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να πληρώσουν 7 εκατομμύρια ευρώ σε χρέη, που αφορούν ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές. Για τον λόγο αυτό, δημιουργήθηκε ένα πρόγραμμα, το οποίο έχει τον τίτλο «We have one Partisan».

Σ’ αυτό το πρόγραμμα, οι φίλαθλοι της ομάδας, με επώνυμες δωρεές θα μπορέσουν να συνεισφέρουν, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται. Σύμφωνα με την ενημέρωση του συλλόγου, οι δωρεές θα ταξινομηθούν με βάση το ύψους του ποσού που θα δώσει ο καθένας.

Τα ονόματα των 1.992 οπαδών με τις μεγαλύτερες δωρεές, θα χαραχθούν στο παρκέ, όπου θα χρησιμοποιήσει η Παρτιζάν για τους εντός έδρας αγώνες στην Stark Arena για τη σεζόν 2023-’24.

Η μεγαλύτερη δωρεά θα φέρει τον αριθμό 1992 και ο λόγος που επιλέχθηκε αυτός ο αριθμός, έχει να κάνει με το έτος που η Παρτιζάν κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Οι υπόλοιπες υψηλές προσφορές θα ξεκινούν από το 1 και θα φτάσουν μέχρι το 1991.

Σχετικές ειδήσεις