ΜΠΑΣΚΕΤ

Σερέλης: «Σε 1-2 μέρες θα έχετε νέα για Μπέικον»

Σερέλης: «Σε 1-2 μέρες θα έχετε νέα για Μπέικον»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Σερέλης, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του επί του Κολοσσού και την υπόθεση Μπέικον.

Εύκολο 2-0 για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και οι «πράσινοι» βρίσκονται ήδη στα ημιτελικά των πλέι οφ. Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά την αναμέτρηση στην Ρόδο, αναφέροντας τις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα του «σμαραγδένιου» νησιού. Παράλληλα, ρωτήθηκε για το πειθαρχικό παράπτωμα του Μπέικον, τονίζοντας πως εντός 1-2 ημέρων θα υπάρχουν νέα.

Οι δηλώσεις του Σερέλη:

«Ολοκληρώθηκε η σειρά. Ο Κολοσσός είχε πολλά προβλήματα. Έκανε μια καλή προσπάθεια, έπαιξε σωστό μπάσκετ. Συγχαρητήρια για τη χρονιά του.

Το ματς αυτό δεν αντέχει κριτική. Ο Κολοσσός είχε πολλές απουσίες. Ήμασταν πολύ χαλαροί στο ξεκίνημα. Δεν ήταν εικόνα αυτή. Στη συνέχεια παίξαμε καλύτερη άμυνα και βάλαμε τα σουτ».

Για το θέμα του Μπέικον: «Είναι ένα εσωτερικό θέμα της ομάδας. Στις επόμενες μια - δυο μέρες θα έχετε νέα».

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι σήμερα δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ νωθροί και δώσαμε το δικαίωμα στον Κολοσσό στην πρώτη περίοδο να περάσει μπροστά και να παίξει πολύ καλά. Στη συνέχεια ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα. Τα παιδιά έκαναν ό,τι τους ζητήσαμε και κερδίσαμε εύκολα, προφανώς και λόγω των αρκετών απουσιών της ομάδας της Ρόδου. Αυτή η σειρά τελειώσει και περιμένουμε τον επόμενό μας αντίπαλο για τα ημιτελικά».