ΜΠΑΣΚΕΤ

Πονίτκα: «Έχω μεγάλο σεβασμό για όλους στον Παναθηναϊκό»

Πονίτκα: «Έχω μεγάλο σεβασμό για όλους στον Παναθηναϊκό»

Την ημέρα που ανακοινώθηκε απ’ την Παρτιζάν, ο Ματέους Πονίτκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το «τριφύλλι» και τον τρόπο που του φέρθηκαν όλοι.

Μετά από ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό, ο Ματέους Πονίτκα αποχώρησε απ’ το «τριφύλλι». Δεν ήταν στις επιλογές του Εργκίν Αταμάν για τη νέα σεζόν κι έτσι ο Πολωνός αναζήτησε και βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός είναι η Παρτιζάν.

Παρά την συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Πονίτκα παραχώρησε συνέντευξη στη Σερβία και τη «Mozzart Sports». Εκεί μίλησε με απόλυτο σεβασμό για τους «πράσινους» και τους ανθρώπους της ΚΑΕ. Χαρακτηριστικά είπε:

«Μίλησα με τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μακάμπι, η Παρτιζάν ήταν εκεί, είχα επιλογές, αλλά στο τέλος το όνομα και η κλήση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μέτρησε υπέρ της Παρτιζάν. Μου άρεσε το πρότζεκτ, μια ομάδα που θέλει να προχωρήσει. Ακόμα και όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, είδα ότι η ομάδα είναι μεγάλη, ότι ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες».

Για τον Παναθηναϊκό: «Έχω μεγάλο σεβασμό για όλους στον Παναθηναϊκό και ένιωσα ότι με εκτιμούσαν. Είδαν ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα σε κάθε παιχνίδι και πάνω σε αυτό έχτισα την καριέρα μου».