ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Παπαγιάννης - Συνεχίζει στην Φενέρμπαχτσε

Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Παπαγιάννης - Συνεχίζει στην Φενέρμπαχτσε
Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Την απόφασή του να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του και να συνεχίσει στην Φενέρμπαχτσε, ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο Έλληνας σέντερ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προκειμένου να κάνει έξτρα πρόγραμμα εκγύμνασης και τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/07) ενημέρωσε επίσημα τον Παναθηναϊκό πως δεν θα παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε ζητήσει την παραμονή του 26χρονος σέντερ, οι «πράσινοι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση για τα επόμενα δύο χρόνια, με αυξημένες απολαβές σε σχέση με την περσινή σεζόν, ωστόσο, η απάντηση του Έλληνα άσου δεν ήταν θετική.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Γιώργος Παπαγιάννης αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, καθώς είχε στα χέρια του πρόταση για διετές συμβόλαιο με τα «καναρίνια» της Κωνσταντινούπολης.

Ο Έλληνας σέντερ αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα για μία αλλαγή στην καριέρα του. Μάλιστα, πρώτα ενημέρωσε τους Τούρκους για την απόφασή του και μερικές ώρες αργότερα ήρθε σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό. Πλέον, οι «πράσινοι» θα πάνε σε μεταγραφή από το εξωτερικό για τη συγκεκριμένη θέση, τη στιγμή που διαθέτουν ισχυρό ελληνικό κορμό με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα και του Κώστα Αντετοκούνμπο, αλλά και την επιστροφή των Ντίνου Μήτογλου και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Σχετικές ειδήσεις