ΜΠΑΣΚΕΤ

Κακοκαιρία Daniel: Συγκινητικός Μπουρούσης – Συμμετέχει σε απεγκλωβισμούς, κουβαλά απαραίτητα αγαθά

Κακοκαιρία Daniel: Συγκινητικός Μπουρούσης – Συμμετέχει σε απεγκλωβισμούς, κουβαλά απαραίτητα αγαθά

Πάνω απ’ όλα άνθρωπος ο Γιάννης Μπουρούσης που δίνει καθημερινά μάχη για τον τόπο του, το νομό Καρδίτσας, βοηθώντας με κάθε τρόπο και κάθε ανάγκη που παρουσιάζεται.

Η Καρδίτσα είναι ο τόπος καταγωγής και το μέρος που αγαπά ο Γιάννης Μπουρούσης. Το γνώριζαν όλοι πριν γίνουν οι καταστροφικές πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Ο παλαίμαχος Έλληνας σέντερ, ούτε έφυγε, ούτε άφησε τον τόπο του στα δύσκολα. Μάλιστα είναι εκεί σε κάθε… μάχη για να βοηθηθούν συνάνθρωποί του.

Ο «Μπούρου» έχει συγκινήσει τους πάντες, καθώς από τη στιγμή που έγινε το κακό με τις πλημμύρες, συμμετέχει σε κάθε ενέργεια βοήθειας των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη. Ανεβαίνει σε φουσκωτό και πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι για να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό ανθρώπων.

Κουβαλά απαραίτητα αγαθά, όπως νερό, τα οποία χρειάζονται για τους ανθρώπους που «χτυπήθηκαν» απ’ τη θεομηνία. Τα πάντα για να ενισχύσει τις προσπάθειες της τοπικής κοινωνίας να ξανασταθεί στα πόδια της, τη στιγμή που δυστυχώς ακόμη το μέγεθος της καταστροφής δεν είναι γνωστό.