ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναντολού Εφές: Νοκ άουτ και ο Μπομπουά - Έξι απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR

Αναντολού Εφές: Νοκ άουτ και ο Μπομπουά - Έξι απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR
Intime

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Ερντέμ Τζαν, επιβεβαίωσε τις έξι σημαντικές απουσίες της ομάδας του για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Η μία απουσία διαδέχεται την άλλη για την Αναντολού Εφές, με τον Ροντρίγκ Μπομπουά να είναι το τελευταία «θύμα». Ο Γάλλος γκαρντ τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς πρωταθλήματος με την Πετκίμ και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Η τουρκική ομάδα μπαίνει στη «διαβολοβδομάδα» για τα παιχνίδια κόντρα σε Παναθηναϊκό AKTOR (5/12, 19:30) και Άλμπα Βερολίνου (7/12, 21:00) χωρίς να υπολογίζει σε έξι βασικούς της παίκτες.

Ο προπονητής της Εφές, Ερντέμ Τζαν επιβεβαίωσε, πως ούτε οι Τιμπόρ Πλάις και Ελάιτζα Μπράιαντ προλαβαίνουν αυτά τα ματς, ενώ νοκ άουτ είχαν ήδη τεθεί και οι Κλάιμπερν, Ζίζιτς και Ουίλις.

«O Παναθηναϊκός είναι προφανώς δυνατός. Μας περιμένει μια πολύ απαιτητική εβδομάδα. Όπως είναι γνωστό, ταλαιπωρούμαστε από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα. Ο Μπομπουά και ο Ζίζιτς δεν θα είναι κοντά μας για τρεις εβδομάδες, ο Κλάιμπερν για έξι, ο Ουίλις για εφτά, ενώ ούτε ο Πλάις με τον Μπράιαντ προλαβαίνουν τα παιχνίδια της διαβολοβδομάδας αφού θα λείπουν για ακόμη δέκα μέρες.

Παρόλα αυτά, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τους αγώνες που έρχονται» ανέφερε χαρακτηριστικά.