ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ελλάδας: Με προβλήματα στην Ολλανδία, αμφίβολος ο Παπαγιάννης

Γιώργος Παπαγιάννης Εθνική Ελλάδας
Intime News

Εθνική Ελλάδας: Με αρκετά προβλήματα αναχωρεί η «γαλανόλευκη» για την Ολλανδία, όπου θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Όπως αναμενόταν οι Ντίνος Μήτογλου και Κώστας Παπανικολάου έμειναν εκτός αποστολής, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στον μηνίσκο και πάρθηκε η απόφαση να μείνει στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε είχε μυϊκό σπασμό στον αριστερό προσαγωγό κι υποβλήθηκε σε μαγνητική.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι εκτός είναι κι ο Τόμας Ουόκαπ, καθώς επιλέχθηκε σε αυτό το παιχνίδι ο νατουραλιζέ της Εθνικής να είναι ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ, ο οποίος θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τα «γαλανόλευκη».

Ο αγώνας Ολλανδία – Ελλάδα για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket 2025 είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Δευτέρας (26/2). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports4HD και την ΕΡΤ3, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις