ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπουρούσης-Ιμπραϊμοβιτς συναντήθηκαν στο Μιλάνο

Μπουρούσης-Ιμπραϊμοβιτς συναντήθηκαν στο Μιλάνο

Σε εστιατόριο της Ιταλικής πόλης βρέθηκαν ο Γιάννης Μπουρούσης με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ξαναζώντας στιγμές του 2011 όταν μεγαλουργούσαν στους αγωνιστικούς χώρους της Λομβαρδίας.

Το 2011 ο Γιάννης Μπουρούσης αγωνιζόταν με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο. Την ίδια χρονιά, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς φορούσε τα χρώματα της Μίλαν. Οι δυο τους γνωρίζονται από τότε, καθώς αποτελούσαν τα σημεία αναφοράς των δύο σπουδαίων κλαμπ της ιταλικής πόλης.

Μετά από 13 χρόνια, οι δυο τους ως παλαίμαχοι πλέον, έτυχε να βρεθούν σε εστιατόριο του Μιλάνου. Αφού συνομίλησαν για λίγο, ακολούθησε και η καθιερωμένη φωτογραφία γεμάτη χαμόγελα και χαρά, δύο πρώην αθλητών κορυφαίου επιπέδου στα σπορ που υπηρέτησαν.

Ο Μπουρούσης μέχρι πριν λίγο καιρό είχε παραγοντικό ρόλο στην Καρδίτσα, ενώ κι ο Ζλάταν ακολουθεί πλέον την ίδια διαδρομή, έχοντας πόστο στους αγαπημένους του «ροσονέρι».

Στην ανάρτηση που έκανε στα social media, ο Γιάννης Μπουρούσης έδειξε το θαυμασμό του για τον Σουηδό, γράφοντας: «Τα λόγια είναι περιττά μόνο Ζλάταν9!!!».