Fiba Europe Cup: Πρώτο βήμα για τελικό ο ΠΑΟΚ, νίκη με +6 κόντρα στη Μούρθια

Με εκπληκτικό Μέλβιν και τη δύναμη της έδρας στο πλευρό του, ο «Δικέφαλος» επικράτησε 79-73 της Μούρθια και στη ρεβάνς της Ισπανίας καλείται να υπερασπιστεί το +6 για να περάσει στον τελικό.

Fiba Europe Cup: Πρώτο βήμα για τελικό ο ΠΑΟΚ, νίκη με +6 κόντρα στη Μούρθια

Ο πρώτος ημιτελικός του FIBA Europe Cup, έδειξε στον ΠΑΟΚ πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην 3η ομάδα της ACB. Η Μούρθια είχε το προβάδισμα για μεγάλη διάρκεια του ματς, αλλά η ορμή του «Δικέφαλου» και της έδρας την «κατάπιε» για το τελικό 79-73.

Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν μέχρι και το +14, αλλά στο τελευταίο δίλεπτο οι Ισπανοί μάζεψαν τη διαφορά στους 6. Αποτέλεσμα που πρέπει να υπερασπιστεί ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της Ισπανίας στις 8 Απριλίου.

Κορυφαίος για τους θριαμβευτές ήταν ο Κλίβελαντ Μέλβιν με 22 πόντους, ενώ πήρε και 8 ριμπάουντ. Τον ακολούθησε ο Μπριν Ταϊρί με 19, με τον Μουρ να έχει 13 πόντους και 11 ριμπάουντ. Για τους φιλοξενούμενους ο Μάρτιν είχε 16 πόντους, ενώ ο Κέικοκ είχε 14 και 13 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 34-43, 55-55, 79-73

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή