ΜΠΑΣΚΕΤ

Ράιτ στο Onsports: «Το 100% για τον Παναθηναϊκό»

Ράιτ στο Onsports: «Το 100% για τον Παναθηναϊκό»

Έτοιμος να δώσει τα πάντα για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του εμφανίστηκε στην κάμερα του Onsports TV, ο Τζούλιαν Ράιτ

Ήρθε, έφυγε και τελικά επέστρεψε, πείθοντας τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς πως αξίζει μια θέση στον Παναθηναϊκό. Ο Τζούλιαν Ράιτ, στα πρώτα του παιχνίδια με την πράσινη φανέλα, αν μη τι άλλο δείχνει μεγάλος μαχητής. Κι αυτό υποσχέθηκε και μέσα από την κάμερα του Onsports TV, λίγη ώρα μετά από το τρίτο του ματς στην Ευρωλίγκα, στο οποίο πήρε και τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Ο Αμερικανός σέντερ, εμφανίστηκε έτοιμος για σκληρή δουλειά, φάνηκε να έχει... φτιαχτεί από το «καυτό» ΟΑΚΑ που είδε στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη συνεργασία του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζούλιαν Ράιτ στο Onsports:

-Πως έζησες το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, που ήταν το πρώτο σου σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ;

«Ήταν τρομερή η ατμόσφαιρα. Μας έδωσε επιπλέον ώθηση, ειδικότερα στην αρχή του παιχνιδιού. Βλέποντας τον κόσμο να «μπαίνει» στο παιχνίδι, είχαμε μεγαλύτερη επιθυμία να κάνουμε κάτι μεγάλο απόψε. Δείξαμε κάποια πράγματα σήμερα, κάναμε όλοι το κάτι παραπάνω στην άμυνα κι αυτό έκανε ευκολότερη τη δουλειά στην επίθεση. Το θετικότερο όλων, είναι πως παίξαμε πολύ καλά και ζήσαμε όλοι το παιχνίδι με μεγάλη ομαδικότητα. Αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς, να είμαστε πραγματική ομάδα».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις