ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: «Νέα αρχή με Σφαιρόπουλο»

Ολυμπιακός: «Νέα αρχή με Σφαιρόπουλο»

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν σήμερα (02/11) στο ΣΕΦ και παρουσίασαν στους παίκτες του Ολυμπιακού το Γιάννη Σφαιρόπουλο

Καινούρια αρχή, με το 47χρονο τεχνικό στον πάγκο τους, κάνουν οι Πειραιώτες όπως συμφώνησαν οι ιδιοκτήτες του. «Κάνουμε νέο ξεκίνημα σήμερα (02/11). Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο προπονητής μας. Έχει δουλέψει στον Ολυμπιακό, ξέρει τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Να τον στηρίξουμε όλοι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ίσως έχετε ακούσει ότι ως προπονητής του αρέσει η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία. Να προσαρμοστούμε όλοι γρήγορα σε αυτό, για να έχουμε καλά αποτελέσματα», τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Κάνουμε νέα αρχή με το νέο προπονητή μας. Πιστεύουμε ότι είναι πάρα πολύ καλή επιλογή και αμέσως θα πρέπει προσαρμοστείτε για να πάμε καλά. Πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε πίσω. Ό,τι έγινε, έγινε. Μαθαίνουμε όμως από τα λάθη μας και ό,τι έχει γίνει. Πιστεύουμε ότι θα πάμε πολύ καλά φέτος και δεν έχει αλλάξει τίποτα στους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το Μίλαν που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές έπιασε το τιμόνι του Ολυμπιακού στα χέρια του με άριστο τρόπο και θα συνεχίσει βέβαια να είναι μαζί μας και κοντά μας για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Αυτό να μην το ξεχάσετε ποτέ».

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις