ΜΠΑΣΚΕΤ

STOIXIMAN.GR MVP της 3ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης

STOIXIMAN.GR MVP της 3ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έγινε ο δεύτερος (μετά τον Χάρη Γιαννόπουλο που μοιράστηκε την διάκριση με τον Μάλκομ Γκρίφιν στην 2η αγωνιστική) Έλληνας παίκτης που αναδείχθηκε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής στην STOIXIMAN.GR Basket League της φετινής σεζόν.

Ο 23χρονος φόργουορντ συγκέντρωσε 32 βαθμούς στο ράνκινγκ (20 πόντοι με 7/9 βολές, 5/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 6 κερδισμένα φάουλ, 2 εναντίον, ένα κλέψιμο, ένα λάθος σε 24’ και 41’’ συμμετοχής) στην εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί των Τρικάλων Bc Aries. Η επίδοση του Αγραβάνη ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών των ομάδων που νίκησαν στην 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League.

«Βήμα, βήμα θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους, εάν γίνεται όλους», σχολιάζει για την πορεία των «ερυθρόλευκων» ο Αγραβάνης, ο οποίος τόνισε για την δική του παρουσία: «Πιστεύω πως είμαι σε καλή κατάσταση και θέλω να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα μου».

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 3ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League σε συνδυασμό τόσο με τη νίκη του Ολυμπιακού επί των Τρικάλων Bc Aries, όσο και τα τρία ρεκόρ καριέρας στο πρωτάθλημα που έκανες σε πόντους, ασίστ και ράνκινγκ;

«Σίγουρα είναι ένα προσωπικό επίτευγμα το οποίο θα χαροποιούσε κάθε παίκτη, όπως χαροποίησε και εμένα. Αλλά δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από μια καλή εμφάνιση και το ότι βοήθησα την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι».

- Την περασμένη σεζόν ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στην κατάκτηση και των τριών τίτλων, αλλά τελικά, δεν κατέκτησε κανέναν. Τι μπορεί να πετύχει τη φετινή αγωνιστική χρονιά;

«Και φέτος είμαστε μέσα σε όλους τους τίτλους. Θέλουμε να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους, αν γίνεται όλους και βήμα βήμα αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

- Προσωπικά ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για τη φετινή σεζόν;

«Οι φιλοδοξία μου είναι να βοηθάω την ομάδα. Όσο παίζω να είμαι χρήσιμος στο παρκέ. Πιστεύω πως είμαι σε καλή κατάσταση και θέλω να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα μου».