ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 78-88: Νίκησε και βλέπει τον τελικό με Γκραν Κανάρια

Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 78-88: Νίκησε και βλέπει τον τελικό με Γκραν Κανάρια

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πέρασε από την Ρόδο με 88-78 κόντρα στον Κολοσσό και ετοιμάζεται για το ματς με τους Ισπανούς την Πέμπτη

Έχοντας και στο μυαλό του το ματς με την Γκραν Κανάρια την Πέμπτη για την 24η αγωνιστική της Euroleague ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έβγαλε εις πέρας την αποστολή που είχε στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό για την εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Basket League παίρνοντας τη νίκη με 88-78.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Ρικ Πιτίνο που δεν είχε στη διάθεση του τους Ιωάννη Παπαπέτρου, Νικ Καλάθη και ΝτεΣόν Τόμας αλλά και τους μακροχρόνια απόντες Ματ Λοτζέσκι και Νίκο Παππά είδε τον Λούκας Λεκαβίτσιους (20π.) να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση.

Χωρίς τους Καλάθη, Τόμας, Παπαπέτρου και τον Νίκο Παππά εκτός, αλλά και εμμονή για σουτ έξω από τα 6.75 χωρίς επιτυχία (6/27), οι «πράσινοι» επέτρεπαν στους Ροδίτες να ελπίζουν για τρία δεκάλεπτα. Στο 4ο όμως, οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο δεν... σεβάστηκαν το ντεμπούτο του Στέργιου Κουφού στην τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων και παρέμειναν αήττητοι σε 16 αγωνιστικές στην Α1.

Ο Λεκαβίτσιους σημείωσε 18 πόντους, 14 ο Κιλπάτρικ, 12 ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και 11 ο Κιθ Λάνγκφορντ. Πρώτος σκόρερ του Κολοσσού ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς με 20 πόντους. Ο Κολοσσός μετρά πλέον 2 νίκες και 14 ήττες στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σχετικές ειδήσεις