Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Τα highlights από τη συντριβή του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη

Newsbomb

Eurolegaue: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με το βαρύ 76-53 στην Κωνσταντινούπολη από την Αναντολού Εφές και βλέπει ακόμα και τις μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στην οκτάδα να εξανεμίζονται.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρότι άρχισαν καλά τον αγώνα, στη συνέχεια παραδόθηκαν στις ορέξεις της ομάδας του Εργκίν Αταμάν και πλέον χρειάζονται ένα… θαύμα για να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο της πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Σέιν Λάρκιν έκανε ένα ακόμα μεγαλειώδες παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας 21 πόντους με 4/8 τρίποντα, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο πρώην «ερυθρόλευκους» Μπράιαν Ντάνστον με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Από πλευράς Ολυμπιακού, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ο μοναδικός που τελείωσε τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων, έχοντας 10, με τον Κώστα Σλούκα να μένε σε «ρηχά νερά» σε ένα ακόμα παιχνίδι, έχοντας 7 πόντους και 5 ασίστ. Κακό βράδυ και για τον Βασίλη Σπανούλη που είχε μόλις 4 πόντους, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης τελείωσε τον αγώνα άποντος με μόλις ένα ριμπάουντ…

Μετά από αυτή την ήττα ο Ολυμπιακός έπεσε στο 11-14 και είναι 12ος στη βαθμολογία, ενώ στο πρόγραμμα ακολουθεί η επίσης δύσκολη αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ για την επόμενη αγωνιστική της Euroleague

Το φωτορεπορτάζ και τα στατιστικά της αναμέτρησης

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Έκρηξη με 1.400 νέες μολύνσεις, 320 διασωληνωμένοι και 27 νέοι θάνατοι σε 24 ώρες