Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Σάλος με προπονήτρια στις ΗΠΑ: «Να σταματήσουν τα τεστ κορονοϊού - Ντροπή να λείπουν οι παίκτες»

Newsbomb

Κορονοϊός: Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ μετά τη δήλωση της προπονήτριας του Μπέιλορ, Κιμ Μάλκι, η οποία ζήτησε να σταματήσουν τα τεστ για τον ιό πριν και κατά τη διάρκεια των Final Four στο NCAA.

Η γυναικεία ομάδα του Μπέιλορ δεν τα κατάφερε κόντρα σε εκείνη του Κονέκτικατ και παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε έμεινε εκτός Final Four του κολεγιακού πρωταθλήματος.

Ο αγώνας είχε αρκετή ένταση, ωστόσο περισσότερος «θόρυβος» έγινε μετά τη συνέντευξη Τύπου και τα όσα είπε η προπονήτρια των Lady Bears, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

«Μετά από τα σημερινά και από τα αυριανά ματς, θα μείνουν τέσσερις ομάδες στο γυναικείο και τέσσερις στο ανδρικό τουρνουά. Θα πω κάτι σε όλους σας, δεν νομίζω ότι οι κουβέντες μου θα έχουν αξία, όμως πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσουν οι έλεγχοι covid. Δεν θα είναι ντροπή να βρεθούν παίκτες θετικοί στον κορονοϊό και να χάσουν το Final Four; Πρέπει να ξεχάσουμε τα τεστ και να αφήσουμε τις ομάδες να παλέψουν στα Final Four» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μάλκι είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό μετά από επαφή με μέλος της οικογένειας της τα Χριστούγεννα και έμεινε εκτός για περίπου έναν μήνα, ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν την εμπόδισε από εκφράσει την παραπάνω άποψη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Αυτοκτόνησε η κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή