ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Όλες οι πληροφορίες για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ μετά το άνοιγμα των καταστημάτων

ΟΠΑΠ

Μέσω των πρακτορείων του ΟΠΑΠ έχουν και πάλι δυνατότητα να καταθέτουν τα δελτία τους οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, που διεκδικούν απόψε 650.000 ευρώ.

Η συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται και διαδικτυακά από υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο, μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Η πρώτη κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ μετά την επαναλειτουργία του δικτύου ΟΠΑΠ, θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 10 το βράδυ. Οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στην ιστοσελίδα tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Παράλληλα, απόψε θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του ΠΡΟΤΟ, το οποίο πλέον μοιράζει κέρδη τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, μαζί με το ΤΖΟΚΕΡ.

Σειρά έχει αύριο το βράδυ η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ, το μεγάλο έπαθλο του οποίου ανέρχεται σε 435.000 ευρώ.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ επέστρεψε στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Η αγωνιστική δράση κορυφώνεται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα κύπελλα Ευρώπης και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει ξανά πολλές στοιχηματικές επιλογές στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Παράλληλα, στις οθόνες των καταστημάτων είναι διαθέσιμα και τα Virtual Sports, με πολλούς αγώνες καθημερινά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Συνεχόμενες κληρώσεις στις οθόνες των καταστημάτων

Στο ΚΙΝΟ πραγματοποιούνται ζωντανές κληρώσεις κάθε 5 λεπτά τόσο στις οθόνες των καταστημάτων ΟΠΑΠ, όσο και μέσα από τα opap.gr και OPAPP (διαθέσιμο στο play store ή το Apple store).

Στο POWERSPIN, γίνονται ζωντανές κληρώσεις κάθε 4 λεπτά στις οθόνες των καταστημάτων.

ΣΚΡΑΤΣ «21» με κέρδη έως και 500.000 ευρώ

Τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ, τα οποία οι παίκτες μπορούσαν να προμηθεύονται από σημεία μικρής λιανικής σε όλη τη διάρκεια του lockdown, είναι και πάλι διαθέσιμα μέσω των πρακτορείων του ΟΠΑΠ. Στη γκάμα παιχνιδιών του ΣΚΡΑΤΣ έχει προστεθεί το νέο παιχνίδι «21», το οποίο προσφέρει 21 ευκαιρίες για κέρδη έως και 500.000 ευρώ.

Πότε κληρώνουν τα λαχεία

Στο ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ, οι κληρώσεις θα επανέλθουν δυναμικά από την άλλη Τρίτη, 20 Απριλίου. Θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση 10, με το όγδοο τζακ ποτ να μοιράζει συνολικά κέρδη ύψους 3.380.000 ευρώ. Η κλήρωση 11 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Απριλίου.

Για τους παίκτες του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ, η πρώτη κλήρωση της νέας έκδοσης θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Συγκεκριμένα η Έκδοση 250 ξεκινάει στις 12 Μαΐου, με την Α’ Κλήρωση.

Πληρωμή λογαριασμών μέσω του δικτύου ΟΠΑΠ

Η επαναλειτουργία του δικτύου ΟΠΑΠ προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να πληρώνει τους λογαριασμούς τους χωρίς ουρές και αναμονή. Στα καταστήματα του ΟΠΑΠ, μέσω της υπηρεσίας tora Wallet, το κοινό μπορεί να κάνει συναλλαγές για περισσότερους από 230 φορείς και οργανισμούς, όπως πληρωμές για Ενέργεια, Ύδρευση, Ασφάλειες, Τηλεπικοινωνίες, καθώς και οφειλές προς το Δημόσιο και τους Δήμους. Η πληρωμή λογαριασμών μπορεί να γίνει ανέπαφα με οποιαδήποτε κάρτα ή με μετρητά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.